Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kafa yapisinin birebir ayni olusu peki günayi üzmeyelim , kırmayalım. Icardi bizim kıymetlimiz vs :asd:
Okan Buruk daha kötü bu konuda. Hamza 3 yıl şampiyon olsa o cesaretle aşardı kendini, bu kadar yönetim tarafında olup taraftara yalan sıkmazdı.

Olası kötü senaryoda Dursun gidip seçim vakti adaylığını çekmezse Nevzat gibilere haber yaptıracak, kendini kurtarmaya çalışacak, daha neler göreceğiz.

kendry paez 16 yaş skills videoları çok fenaydı

bu arada real madrid, barcelona, psg, man city, chelsea, arsenal, inter, juventus vs. elit kadro + altyapısı olan kulüplere dadanmak çok mantıklı
bu adamlardan geri satma opsiyonuyla genç topçu çıkarabiliyosun. kiralık limitleri de dolmamış oluyor sıcak bakıyolar
topçular da gelmeye daha sıcak oluyor ana kulüpleriyle bağları kopmadığı için. mesela brugge böyle stankovic aldı manyak oyuncu tam bize lazım olan orta saha

binlerce örnek var herhalde en meşhurları nico paz
lazio'da bi stoper var mario gila müthiş herif
real madrid özellikle maden bu konuda
chelsea de maden sayılır çok adam aldılar

bunu herhalde 5 senedir yazıyoz ama akıl eden yok inanılmaz bi durum
aslında GS çok uygun bu topçular için çünkü baskı ortamına alışçaklar CL görcekler maaş alcaklar vs.

Glasner simdiden kovulabilirmis. Mac öncesi aciklamalari yüzünden. Orda Guehinin mactan 1 gün öncesi satildi diye yönetimi baya elestirmis. Bizim hoca olsa yönetimi korurdu.
En gec yazin yok. Valla hemen cökmemiz lazim
Öyle oturur ki..

Ugurcan
Singo Sanchez Apo Jakobs
Keita Ederson
Sane Samardzic/Lookman/Marmoush Baris
Osimhen

Kurtulus bu. Physis Teknik hepsinin karisimi güzel bi takim

3-6 Şubat arası hareketli geçer onun haricinde futbolun f sine dahi bakmak sinir,stres,gerginlik yaratır bünyeye, buna çok geç karar verdim değil mi ?

Marmoush istemiyorum sebebi oyuncu değil gidip 70-80 gömüp ondan sonra diğer mevkiler eksik kalacak adam akıllı 3 tane oyuncu alsınlar yeter
Alamazsin ki zaten. 6 ayliginada ben istemiyorum aslinda. 1.5+ opsiyon olsa bari

yönetimin değişmesi şart
sportif direktör şart
erden timurun mevzusu çözülse seçime kadar keşke

Ederson a o kadar pars dökcegine gidip marmusu kiralamaya calis onu oynat daha cok sorun çözer.
Marmoush icin 50-70 isterler. Pek sanmiyorum alabilecegimizi. 70 i o na verecegime (muazzam oyuncu)
15-20 Keita
30-35 Ederson
15-20 Samardzic yapip tamamlarim 75i

Baris Osimhen Sane

Lookman

Ederson Fofana

Kazimcan Apo Davinson Singo

Ugurcan

Sent from my iPhone using Tapatalk

50 ler 75 ler havada ucusuyor.

O kadar harcayacagimizi nerden dusunuyorsunuz yav.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt