Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 24.619
- 18.166
- 2.228
Hala mı toplantidalar bunlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim ekibi iyi bir sportif direktörümüz olsa mesela şimdiden gelecek sezon için Torriera(ailesi yüzünden gitme ihtimali), Lemina(yaş), Jakobs(güvenilmez durumu), Sanhez(para kazanılabilecek son sezonu belki de) bunların ayrılığına göre ön hazırlık yapar ve sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Mykolenko, Arthur Avom vb. isimlerle temas isimde olurdu. Yine bu dönem bunların yedeği olup ileride yerine geçebilecek belki performansıyla kesecek u23 oyuncuları alırlardı. Lakin bunu düşünen bile olduğunu sanmıyorum.
Evet alintiladim cevap vermedin hain herifyoo alıntıladın filanda cevap mı vermedim?
Toplanti bitse ne değişecek reis ? 0 planlama hocasından yönetimine 1 tanesi bile is bilmiyor. gereksiz bir toplantiHala mı toplantidalar bunlar
Bu profesyonellik şart. Bunu getir Okan hoca kabul etmiyor yada bu sistemde çalışamıyor mu? O zaman bu kişiler bu sistemde çalışacak TD'yi getirsin.bu arada türk hocaların böyle bir planlama yapacak kendilerinin hesap vereceği bir profesyonelle çalışabileceklerini sanmıyorum
terim de çalışmaz şenol da okan da
bu sistem isteniyorsa o profesyonellikte hocayı da düşünmen lazım
görmemişimEvet alintiladim cevap vermedin hain herif
top cambazı taraftar aşık olur herifeKim la bu sutör mü
Gelecek sene fontu artik degistirmis olalim denmis en son. Gelen duyumlar o yonde.Hala mı toplantidalar bunlar
yok gardiyi ispanyadan alıp geldi kavukçu.Gardi de mi gelmiş Kavukçu ile? 5 gün Milano'da kalıp Gardi'yi alıp gelmiş yani?
Trol arkadaş. Biraz kitap oku. Anlamada ciddi sıkıntıların var. Bu konu ile ilgili yazdığım ilk mesaj bu.
Torreira: Listedeki ilk sıradaki adamdı. İlk görüşüldüğünde gelmek istemedi.
Mertens: Pedro alınıyordu Fb elimizden kaptı. Mertens ihtimali çıktı o öyle geldi.
Grllish: Alınıyordu, ekstra talepler sonrası olmadı.
Seferovich: Alındı. Katkı vermeyince bonserviste ödeyemeyeceğimiz için o dönem bonservisi elinde Belotti ve PSG'nin düşünmediği İcardi listedeydi.
Bak daha net anlaya bil diye ilk mesajımdaki isimlerle ilgili yazdıklarımı ayırdım isim isim. Değiştirdiğim bir şey yok. Sen trollüğe kendini fazla kaptırmışsın. Bir daha yapma böyle.
Guaye için gitmiştir herhalde Gardi.yok gardiyi ispanyadan alıp geldi kavukçu.
süreç Gardi yönetimindeyse fakeler atabiliyor. Geçen sene Morata için sırf bulaşmasınlar diye Taliskaya teklif yaptık demişti. Burada kavukçuyu yem gibi kullanıp ispanyada iş bitirmiş (Öyle umuyorum) olabilir.Guaye için gitmiştir herhalde Gardi.
Senin gibi değil de normal şekilde geçekler içerisinde eleştiride bulunduğum için ocu bucu oluyorum öyle mi? Böyle ithamlarda ben de çok rahat bulunurum. Şampiyonluklarda antuda ağladın mı yapı vb. diye? Bak çok basit bunu yapmak.Herkes söyleyeceğini söyledi takdiri kamuoyuna bırakalım
Okan burukcu ve dursuncu olan sensin ama trol olan benim öyle mi![]()
Samardzic'i bilmemde Mandela Keita adında bir futbolcunun bizde katkı vermeyeceğine inanmıyorum.Samardzic ve Keita için olumsuz bir haber yok iste diği takdirde maliyetleri diğer isimlerden daha ucuz ama bekliyoruz öyle