- 24 Temmuz 2021
- 16.579
- 6.582
- 703
Gedson yerine ayni yerden kislyak derimBeyler açık seçik bize gedson fernandes gerek arkasına keita kanada lokman forvete u23
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gedson yerine ayni yerden kislyak derimBeyler açık seçik bize gedson fernandes gerek arkasına keita kanada lokman forvete u23
Ben maestroyu istemeyen taraftayım..
Fabrizio'nun son haberine göre transfer yüzünden 11'de değilmiş sanırım. Bakalım kime gidecek? Oyuncunun isteği PL diye biliyorum ama.Timber bize düsmez mi acep
4 sene önce ayağı kırılmış, ne var bunda?
dönüş hızına bak4 sene önce ayağı kırılmış, ne var bunda?
Kemikleri demirden olabilirdönüş hızına bak
TamamOkan Buruk'u schoutingen etmek lazım
KLasik gsc memnuniyetsizler .Beyler yaptığınız eleştirilerin çoğunda haklısınız da olm size de oyuncu beğendiremiyoruz lan
Kimi söylesen anadolu topçusu diyonuz
Sanki biz kralın takımıyız
Bence vasat oyuncu bize karşı da bok gibi oynamıştıAlanya fb maçında yine Maestro izliyorum, bire bir mücadele, dikine dribling, top kesme her şey var çocukta tekniğini de geliştirmiş. Şu adamı u23 e 2-3 milyona alabilecekken almadık inanılır gibi değil. Biz 30milyon bayılalım illa tabi..
Çok uyuşuk oynama tarzı var bizim gibi takımların aradığı seviye değil kesinlikleAlanya fb maçında yine Maestro izliyorum, bire bir mücadele, dikine dribling, top kesme her şey var çocukta tekniğini de geliştirmiş. Şu adamı u23 e 2-3 milyona alabilecekken almadık inanılır gibi değil. Biz 30milyon bayılalım illa tabi..
Bakayım hocam .![]()
Matias Siltanen - Spielerprofil 2026
Matias Siltanen, 19, aus Finnland ➤ Djurgårdens IF, seit 2024 ➤ Zentrales Mittelfeld ➤ Marktwert: 3,50 Mio. € ➤ * 29.03.2007 in Kuopio, Finnlandwww.transfermarkt.de
Bunuda listene ekle. Leipzig, Frankfurt ve Leverkusen takip ediyormus.
çok garip lan kırılan kemik 80 günde iyileşmiş.Kemikleri demirden olabilir
Şuan orada vasat adama çok ihtiyacımız olabilirBence vasat oyuncu bize karşı da bok gibi oynamıştı