Can Canbay
Parçalı Üye
- 26 Temmuz 2011
- 4.666
- 5.834
- 2.108
Senegal kupayı alır, Villareal Gueye için isteğini arttırır, Keita'yı kulübü göndermez Maestro'yu 20 ye alır kapatırız dönemi 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iyi topçu admirim 10 milyon çok dersen anlarım ama 5'e de vermezler
Bu Oğuzhan sesko denen buz seviciye nediyorsunAma bir cezayı hakettin şimdi
defansif özelliği iyi değil o konuda bişey diyememDefansif bir orta saha icin dusunmem ben
Bizde alanya maçını izliyoruz ne görüyorsunuz acaba?iyi topçu admirim 10 milyon çok dersen anlarım ama 5'e de vermezler
Taş gibi stoper hem atletik hem teknik.
bu maç en iyi hali diyemem ama izlediğim diğer maçlarda hep iyiydi hafiften badou ndiaye havası veriyo banaBizde alanya maçını izliyoruz ne görüyorsunuz acaba?
adam sprint atamıyor atsa zaten bacakları çok kısa nasıl olacak o bizde? Defansın önünde oynuyor Lemina gibi biz oraya daha iyisini istemiyoruz mu?
Atletik, sert ve hızlı adamlar istiyorsanız Maestro bu kişi değil.
Hani yedekte oturmalık desen kimin yerine? 10 milyon vermem buna.
Ndiaye ile yakından uzaktan alakası yok yav . Adam jogging yapiyor sahada yani şu maçı izlemek isteyen ekstra dikkat etsin bir bakalım maç sonunda.bu maç en iyi hali diyemem ama izlediğim diğer maçlarda hep iyiydi hafiften badou ndiaye havası veriyo bana
Alanya'dan asıl sol stoperi almak lazım. Eğer tutarsa Bardakçı yerine gelecekte de çok iyi olur ve Türk olması da avantaj. Kutucu+3 milyona falan verseler güzel olurdu.Bizde alanya maçını izliyoruz ne görüyorsunuz acaba?
adam sprint atamıyor atsa zaten bacakları çok kısa nasıl olacak o bizde? Defansın önünde oynuyor Lemina gibi biz oraya daha iyisini istemiyoruz mu?
Evet o çocuk olabilir bak benim tek kuşkum açık alanda ki sprint hızı onu çözmeye çalışıyorum izlerkenAlanya'dan asıl sol stoperi almak lazım. Eğer tutarsa Bardakçı yerine gelecekte de çok iyi olur ve Türk olması da avantaj. Kutucu+3 milyona falan verseler güzel olurdu.
Avrupada yerli geciyor mu listede acaba Romanya da vardi. Ben de isterim listeye atmıştım iyi adamAlanya'dan asıl sol stoperi almak lazım. Eğer tutarsa Bardakçı yerine gelecekte de çok iyi olur ve Türk olması da avantaj. Kutucu+3 milyona falan verseler güzel olurdu.
Bizde alanya maçını izliyoruz ne görüyorsunuz acaba?
2017'de Alanya alt yapısına gelmiş. 21 yaşından önce 3 sene TR'de olduğu için TR yetişmiş oyuncu sayılıyor olması lazım.Avrupada yerli geciyor mu listede acaba Romanya da vardi. Ben de isterim listeye atmıştım iyi adam