Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senegal kupayı alır, Villareal Gueye için isteğini arttırır, Keita'yı kulübü göndermez Maestro'yu 20 ye alır kapatırız dönemi :)

maestro da ebatsız 10 metre katetmesi için 50 adım atması gereken birisi

geniş alanda yakalansa kimseye yetişemez

bize böyle biri lazım değil

Şu Dennis'i haftaya alalım. Sonra Gouri. Boey de olursa extra olsun

iyi topçu admirim 10 milyon çok dersen anlarım ama 5'e de vermezler
Bizde alanya maçını izliyoruz ne görüyorsunuz acaba?

adam sprint atamıyor atsa zaten bacakları çok kısa nasıl olacak o bizde? Defansın önünde oynuyor Lemina gibi biz oraya daha iyisini istemiyoruz mu?

Atletik, sert ve hızlı adamlar istiyorsanız Maestro bu kişi değil.

Hani yedekte oturmalık desen kimin yerine? 10 milyon vermem buna.

adam sprint atamıyor atsa zaten bacakları çok kısa nasıl olacak o bizde? Defansın önünde oynuyor Lemina gibi biz oraya daha iyisini istemiyoruz mu?

bu maç en iyi hali diyemem ama izlediğim diğer maçlarda hep iyiydi hafiften badou ndiaye havası veriyo bana

Şurada yapılan fikir alışverişi umarim kulüpte de yapılıyordur umarim

bu maç en iyi hali diyemem ama izlediğim diğer maçlarda hep iyiydi hafiften badou ndiaye havası veriyo bana
Ndiaye ile yakından uzaktan alakası yok yav . Adam jogging yapiyor sahada yani şu maçı izlemek isteyen ekstra dikkat etsin bir bakalım maç sonunda.

Alanya'dan asıl sol stoperi almak lazım. Eğer tutarsa Bardakçı yerine gelecekte de çok iyi olur ve Türk olması da avantaj. Kutucu+3 milyona falan verseler güzel olurdu.

Alanya'dan asıl sol stoperi almak lazım. Eğer tutarsa Bardakçı yerine gelecekte de çok iyi olur ve Türk olması da avantaj. Kutucu+3 milyona falan verseler güzel olurdu.
Evet o çocuk olabilir bak benim tek kuşkum açık alanda ki sprint hızı onu çözmeye çalışıyorum izlerken

maestro bok gibi topçu.Sezon sonu kiralık göndermek için taklalar atacağımız ve berkan kadar bile katkı veremeyecek adamı almanın manası yok ama Ümit Akdağ alınır ona bir şey demem

Avrupada yerli geciyor mu listede acaba Romanya da vardi. Ben de isterim listeye atmıştım iyi adam

Simdi almak ahmaklik olur zaten...u23 kontenjani bosken 1 milyona alacaktik

Bizim taraftr kimseyi begenmeme sebebi 1 burunlari arsa jadar yukselti 2 her futbolcuyu osimhen gibi istiyolar defansa bi osi ortashaya bi osi saga bi osi sola bi osi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt