Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca bonservis 30dan asya oldugu an herhalde her transfere veto hakkini kullaniyor.

ulan hem mutfakta aşçı yatakta kaşar olan kanat alacaktık biz. ortasaha konusunda götümüzde ayı bağırırken gidip as kanat niye alıyoruz biz?

Boklamaya lüzum yok sezon başı alsaydik herkes sevinçten göbek atardı mesela en cok yaz döneminde onu belki ben yazmışımdir burada hani 25 verip alsak keşke diye. (Barış gidecek gibiydi çünkü)

Zamanında Q7 için sorunlu dendi geldi yine oynadı Beşiktaş'ta biraz özgüveni lazım onu mental olarak hazırlayabilirse Okan Buruk çok kaliteli bir kanat oyuncumuz olur.

ahahahahahahha napolinin yerine reggiana'dan gelen sıradan adamı bile tercih ettiği , 25e alıp hiçbir katkı alamadığı için 6ayda vazgeçtiği herife 2+30 veriyorlarmış bir de.Yazıklar olsun cidden ya rezil insanlar sizi gidin 45 de gueye'ye verin siz

Paraları çok gereksiz yerlere gereksiz şekilde harcıyoruz. Abi acil ihtiyaç as kanat oyuncusu müdür yahu? Adam 10 no oynuyorsa diyeceğim bir şey yok o zaman doğru transfer derim bak.

2412DPC0AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

30 basip anca lang gibi herif alabildiler

Tipki singoda oldugu gibi

Inanilmaz rezil bir yönetimle karsi karsiyayiz

Defolun lan!!!

Lang kötü oyuncu değil, kimi beğeniyorsun önerin var mi

Bjk, ts seviyesinde bir oyuncu tipik Hollanda balonu

Ayrıca 32 milyona takım kuruluyor bu ülkede alooooo

Barışı ve yunusu kesmem modunda takılan hocaya istediği kadar iyi olsun 32 milyonluk kanat mı alınır ?

images

Boklamaya lüzum yok sezon başı alsaydik herkes sevinçten göbek atardı mesela en cok yaz döneminde onu belki ben yazmışımdir burada hani 25 verip alsak keşke diye. (Barış gidecek gibiydi çünkü)

Zamanında Q7 için sorunlu dendi geldi yine oynadı Beşiktaş'ta biraz özgüveni lazım onu mental olarak hazırlayabilirse Okan Buruk çok kaliteli bir kanat oyuncumuz olur.
Kanat oyuncusu ise kadro nasıl olur hocam ? Barış 'ı mı yedeğe çekeriz yoksa Sane'yi mi ?

2412DPC0AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bjk, ts seviyesinde bir oyuncu tipik Hollanda balonu

Ayrıca 32 milyona takım kuruluyor bu ülkede alooooo

Barışı ve yunusu kesmem modunda takılan hocaya istediği kadar iyi olsun 32 milyonluk kanat mı alınır ?
Maliyetine bisey demedim sen oyuncuya elit(!) dedin. Fazla kücümsüyorsun gibi geldi neyse gelsin anlarız

Gueye içinde 40 milyonu bastırıp aldıracak yetişin kulübün geleceğini çöpe atacak bunlar

Dursunun seçim öncesi neden transfer yapmak istemediğini anladım, Okan’a 30-40 milyondan aşağıya oyuncu beğendiremiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt