- 17 Eylül 2018
- 20.832
- 23.665
- 1.983
Satınalma opsiyonsuz kiralık deniyor Lang için öyleyse ara transfer için gayet iyi fırsat.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okan beyin Avrupa düşündüğü yokki zaten
bu kural değişmemiş miydi
Nasıl oynatamıyoruz?
yav renktaş ben bunu zamanında da anlattım ama açıklayamıyorum herhalde kendimi.Bu adam sorunlu bir adam , yedek olduğu için geliyor buraya.Sen bu adamı oynatmazsan problem yaratacak.Bak Zaha da mesela son zamanlarda oynamadığı için salmıştı girip hiçbir şey yapmıyordu.Lang'i de oynatmazsan benzeri olacak ki mental olarak Zaha'dan falan çoğu buraya gelen oyunculardan bela bir adam.Bak derin kadro olsun 10 tane kanat olsun gerekirse bu adamı şampiyon yapmak için umurumda değil ama bu şekilde yedek kalınca kendini salacak,sorun çıkaracak adamla olmaz bu iş.Mecbur gidip takımı bozacaksın sonra.Ziyech bile yedek kalmasına rağmen oynuyordu bir şekilde.Üretemeyen takıma da üretecek adam alman lazım orta saha lazım bize artık
@Hasan Bekir kesin geldi diyor bakalim
5 tane Lang gelsin kulübede otursun ama 30 milyon zorunlu falan doğruysa ilk yapacağımız transfer sol kanat mı olmalıydı diye sormak durumunda kalıyorum
Benim mbappeyi enrike gönderdiye benzedi senin haberevet degismisti dogru soyluyorsunuz, yanlis anons pardon. Aklimda eski kural kalmis.
Eminmiyiz bu durumdan sanki lig asamasindan sonra oynuyor diye soyleniyordu sayin adminimBu arada ilk 24'e kalirsak bidaki turda oynatamiyoruz Lang'i.
Lig icin transfer yapiyoruz demek bu.
Değil, o okanın iş bilmezliği… Yunus var Sallai var.. buna rağmen oraya ahmedi atıyorsa ve dahası ahmedden beklenti içinde ise bu o tdnin yetersizliğidir. Gerekirse oraya kazımcanı atarsın ereni ismaili atar ahmedi oynatmazsın.. ayrıca lang da barış da yedek kalmaz.. ve şükür barış çabuk çabuk sakatlanmıyor da.. yedek forvetin yok, icardi filan demeyin adam obez… orta sahan nicelik olarak çok daha kötü durumda. 10 no hiç yok. Yunus on no filan değil.. Barış yoksa ahmedi koyma yunusu oynat orda. Ahmed her halükarda denklem dışı olmalı ama Okan oynatıyor. Ahmede ihtiyaç yok.. Sallai, İsmail, Eren, Kazım Can varken Ahmed olmaz… bunu her maç gösteriyor. Ama Okan oynatıyorsa ben napim. Oyuncu yokluğundan değil keyfi oynatıyorKim kotuyse onu yedege ceksin, suan ne Yunus'u ne Sane'yi ne de Baris'i kenara alabiliyoruz takimda oyuncu yok.
2.5 kanatimiz var Yunus'u direkt kanattan saymazsak. Fener kimleri kanat olarak sahaya atiyor bir de bize bak: Ahmed Kutucu.
Bu lang 10 no oynayabiliyor mu
Kim sorumlusu cevap verBir kere de ekip.olsun guncel futbola bilgisi olan kişiler ile liste hazir olsun harcama bütçesiyle degil dogru adımlarla başarıya ulaşan örnek takim.olalim yav