Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kluplerin kullanmadığı oyuncuları ancak kiralayabiliriz demiştim, CL başlamış transfer bitiyor kimse riske girip iyi oyuncusunu vermez , dolayısıyla çok erken davrandık herzamanki gibi

Renktaş maalesef bu tespit bizim için geçerli değil. Zamandan bağımsız kimseyi uygun şartlarda alamıyoruz.

bu can armando maradonayı önder özen çok övüyor

köln fb derneği yazın buna aracı ol fenere aldıralım demiş

bu da izlemiş beğenmiş

Timber icin bir taraftar bunu yazmis

"He has been shit this season and these last months it looks like he stopped caring. Shows less effort on the pitch."

Sallai da bizim takimin kanat oyuncusu degil benim gozumde, iyi yedek o kadar suan zaten yokluktan sag bekte forma buluyor. Ofansif kanat sayimiz o yuzden zayif zaten.
Kabul ediyorum, Sallai yedek olur ancak, as zaten var; Barış.. Yedek Sallai hatta Yunus daha önde Sallaiden. Onlar olmazsa kazımı bile oynatabilirsin. Ahmed Okan’ın fantezisi yani.. yokluktan değil.. bu çocuk geldi, kimi kesecek? Osi de geliyor, BAYı forvete de atamaz. 30+2 bir yedeğe mi verecez?

Timber 'ı severim Box-to-Box orta saha için çok kuvvetli bir aday, Timber 'ın 23/24 Lang 'ın 24/25 sezonunda performansları gerçekten çok baskındı haydi hayırlısı diyorum

Kazık girdi maalesef reis.
Bu saatten sonra sadece zevk almaya çalışacağız. 😔
Ekran Resmi 2026-01-18 22.44.53.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt