Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kabul ediyorum, Sallai yedek olur ancak, as zaten var; Barış.. Yedek Sallai hatta Yunus daha önde Sallaiden. Onlar olmazsa kazımı bile oynatabilirsin. Ahmed Okan’ın fantezisi yani.. yokluktan değil.. bu çocuk geldi, kimi kesecek? Osi de geliyor, BAYı forvete de atamaz. 30+2 bir yedeğe mi verecez?
Planlama falan hak getire bunlarda. 10 numarası yok, orta sahası yok, sağ beki yok, alternatif santraforu yok, gidip 4 tane alternatifin olduğu yere servet gömüyorlar. Biz bunlarla gerçekten 3 sene mucize başarmışız, kulübün genleri winner olunca bunlara bile başarı nasip oldu.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Timber gelmez bize de gelse fit olurmusunuz? Tek korkum sakatliklari valla.
Keita ile beraber olmali

Ugurcan
Singo Sanchez Apo Jakobs
Torreira Timber
Sane xxx Baris
Osi

Günay
Sallai Lemina Arda Eren
Keita Sara
Yunus Ilkay Lang
Icardi

Ulan yapacagiz tek sey 3-4 transfer be
Zorunlu opsiyonsuz iyi fiyata gelirse okeyim. Bi kere adam Arsenaldeki Timberdan dolayı şanslı piyasa değeri olarak Desire-Guela gibi

abi gerçekten fm 26'nın allah bin belasını versin

silecem oyunu
frankfurt maçından sonra bi de al ahli barış'a yapıştı 40 verdiler satmadım
barış takımı karıştırdı küstü takımla kavga ettim
soyunma odasını kaybediyorum

Muhabir: "Noa, Feyenoord taraftarı sürekli seni ıslıklıyor bu konu için ne dersin?"

Noa Lang: "Hoşuma gidiyor hep böyle devam etsinler, ben ekstra motive olup gollerimi atmaya devam edeceğim zaten şimdiye kadar 5 gol attım onlara"

Noah narteye gelince para yok buna var. Adamlar adam.daghim kiralıyor yerine alajbegovic aliyor

Muhabir: "Noa, Feyenoord taraftarı sürekli seni ıslıklıyor bu konu için ne dersin?"

Noa Lang: "Hoşuma gidiyor hep böyle devam etsinler, ben ekstra motive olup gollerimi atmaya devam edeceğim zaten şimdiye kadar 5 gol attım onlara"

Mükemmel derhal transfer olur olmaz forumu okutturalım 10 maç hattrick yapar, her golden sonra da kafam girsin hareketi yapar

Lang ,Conte'nin bile adam edemediği biri o yüzden Okan hoca korkusundan 10'da ya onu ya Saneyi oynatacaktır artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt