- 4 Ağustos 2009
- 90.897
- 72.192
- 5.358
Timber+6 no olursa olabilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
umarım olurOkan: Noa kossana oglum ne bakiyorsun oyle Osimhen'e?
Lang: Kapa ceneni sinir etme beni gelirim oraya
Boyle bir ihtimal yok diyemem![]()
UgurcanTimber sakatlanmıcak olsa tam aradığımız adam tekniğide güzel deliciliğide iyi
İyi anlaşabilirler belli olmazda inşallah günün sonunda ibre lookmana dönerNoa ile Osi kavga eder bahsine 10.000 tl yatırıyorum
Planlama falan hak getire bunlarda. 10 numarası yok, orta sahası yok, sağ beki yok, alternatif santraforu yok, gidip 4 tane alternatifin olduğu yere servet gömüyorlar. Biz bunlarla gerçekten 3 sene mucize başarmışız, kulübün genleri winner olunca bunlara bile başarı nasip oldu.Kabul ediyorum, Sallai yedek olur ancak, as zaten var; Barış.. Yedek Sallai hatta Yunus daha önde Sallaiden. Onlar olmazsa kazımı bile oynatabilirsin. Ahmed Okan’ın fantezisi yani.. yokluktan değil.. bu çocuk geldi, kimi kesecek? Osi de geliyor, BAYı forvete de atamaz. 30+2 bir yedeğe mi verecez?
Zorunlu opsiyonsuz iyi fiyata gelirse okeyim. Bi kere adam Arsenaldeki Timberdan dolayı şanslı piyasa değeri olarak Desire-Guela gibiTimber gelmez bize de gelse fit olurmusunuz? Tek korkum sakatliklari valla.
Keita ile beraber olmali
Ugurcan
Singo Sanchez Apo Jakobs
Torreira Timber
Sane xxx Baris
Osi
Günay
Sallai Lemina Arda Eren
Keita Sara
Yunus Ilkay Lang
Icardi
Ulan yapacagiz tek sey 3-4 transfer be
lang oynarsa barışı yada saneyi keserUgurcan
Singo Sanchez Apo Jakobs
Torreira Timber
Sane xxx Baris
Osi
Günay
Sallai Lemina Arda Eren
Keita Sara
Yunus Ilkay Lang
Icardi
Sadece 4 adam
Keita TimberTimber+6 no olursa olabilir
Duruma göre kessin bizim icin hava hoslang oynarsa barışı yada saneyi keser
Marzio ardindan fabriLang haberini ilk kim yazdı bugün
Fabri mi, Marzio mu, Moretto mu
Muhabir: "Noa, Feyenoord taraftarı sürekli seni ıslıklıyor bu konu için ne dersin?"
Noa Lang: "Hoşuma gidiyor hep böyle devam etsinler, ben ekstra motive olup gollerimi atmaya devam edeceğim zaten şimdiye kadar 5 gol attım onlara"