Ferhat Karakoç
Büyük Kaptan
Timber fırsat hamlesi olur, sözleşmesi bitiyor. Uyguna bağlamak lazım.
SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rezalet.Bizim taraftara sürekli laf sokacak hocaya laf sokacak ve sahada oynayabilecek yaniMuhabir: "Noa, Feyenoord taraftarı sürekli seni ıslıklıyor bu konu için ne dersin?"
Noa Lang: "Hoşuma gidiyor hep böyle devam etsinler, ben ekstra motive olup gollerimi atmaya devam edeceğim zaten şimdiye kadar 5 gol attım onlara"
Bunları aylar öncesinde dediğimde lincleniyordum burda. Sanıyorlar Okan’dan nefret ediyorum, halbuki Galatasaray’ı seviyorum… şanslıydı, rakip yok.. şimdi rakipler var.. şanslıyı ET ile başladı, artık onun getirdikleri de epey yaş aldı…Planlama falan hak getire bunlarda. 10 numarası yok, orta sahası yok, sağ beki yok, alternatif santraforu yok, gidip 4 tane alternatifin olduğu yere servet gömüyorlar. Biz bunlarla gerçekten 3 sene mucize başarmışız, kulübün genleri winner olunca bunlara bile başarı nasip oldu.
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rik abimi kandırmışlar bizde para falan yok yavRik Elfrink: Galatasaray'ın bir süredir harcayacak bolca parası var.
Noa Lang yedek kalınca sorun çıkartır, Hollandadan tanıyorum burada taraftar ile çok sorun yaşadı hocasi ile yaşadı. Disiplinsiz gamsız topcunun tekiKiralık 2 milyona geliyorsa denenebilir ama tek transferin o olmaması koşuluyla. Yedek kulübesinde Kutucu olacağına Lang bekler en azından. Zaniolo'yu göndermeseydik bunlara hiç gerek yoktu ama neyse aklıma geldikçe sövüyorum.
Arkadaşlar belki daha önce paylaşmışımdır
Şöyle görme engelli bir aslan kardeşimizin youtube kanalı var. Kendisinin en büyük hayali 1905 aboneye ulaşmak olduğunu söylemişti bi videosunda. Kendi halinde Galatasaray'ımızın maçlarını yorumluyor.
Bence bi abone olup like atmak kimsenin eline yapışmaz.
Yangına müdahaleye geldim. Kral biri olduğu bariz kimi istiyorsa alsınlar takımını kursun.Nerelerdeydin reis? Pozzecco hocamla ilgili iki kelam etmeni isterim.
Noa Lang yedek kalınca sorun çıkartır, Hollandadan tanıyorum burada taraftar ile çok sorun yaşadı hocası ile yaşadı. Disiplinsiz gamsız topcunun teki