Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Timber fırsat hamlesi olur, sözleşmesi bitiyor. Uyguna bağlamak lazım.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muhabir: "Noa, Feyenoord taraftarı sürekli seni ıslıklıyor bu konu için ne dersin?"

Noa Lang: "Hoşuma gidiyor hep böyle devam etsinler, ben ekstra motive olup gollerimi atmaya devam edeceğim zaten şimdiye kadar 5 gol attım onlara"
Rezalet.Bizim taraftara sürekli laf sokacak hocaya laf sokacak ve sahada oynayabilecek yani:D.Yaptıkları transfer bu kadar olur.

Kiralık 2 milyona geliyorsa denenebilir ama tek transferin o olmaması koşuluyla. Yedek kulübesinde Kutucu olacağına Lang bekler en azından. Zaniolo'yu göndermeseydik bunlara hiç gerek yoktu ama neyse aklıma geldikçe sövüyorum.

Planlama falan hak getire bunlarda. 10 numarası yok, orta sahası yok, sağ beki yok, alternatif santraforu yok, gidip 4 tane alternatifin olduğu yere servet gömüyorlar. Biz bunlarla gerçekten 3 sene mucize başarmışız, kulübün genleri winner olunca bunlara bile başarı nasip oldu.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bunları aylar öncesinde dediğimde lincleniyordum burda. Sanıyorlar Okan’dan nefret ediyorum, halbuki Galatasaray’ı seviyorum… şanslıydı, rakip yok.. şimdi rakipler var.. şanslıyı ET ile başladı, artık onun getirdikleri de epey yaş aldı…

3 sene şamp olmuş takım
Milyonluk transferler yapmış takım
Takır takır ileri gitmesi gerekirken sağ beke 284 milyon yüro harcattı
Ortasaha yok
Yedek yok
Takım ilk erden Timur’un kurduğu as kemik oyuncular tutuyor.
Senin yedek oyuncuların artık yunus sallai sara lemina vs gibi isimler olması lazımken
Şimdi yedekteki kel hariç hiçbirini tanımıyorum
Çikıldaulu yaylan antalyalı gibi kadro
Muslera diyor ki 2 senedir ben gidicem
Son gün 35 E kaleci alıyorsun skfkksks
Jelert 10 frankows 10 aynı bölgeye singo 30
Kim oynuyor sallai ?
Daha neler neler yazılır neler neler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Lang iyi transfer olur lookman daha iyi olurdu tabi ama galiba takımı 40 istiyor ve peşin olacak diyor o şartlarda alamazsın ocakta zaten isimler kısıtlı olur kimse kadrosunu bozup iyi topçusunu sana vermez o açıdan güzel hamle noa lang ama asıl önemli olan orta sahaya yapılması gereken iki hamle onları da yapmak şart

Kiralık 2 milyona geliyorsa denenebilir ama tek transferin o olmaması koşuluyla. Yedek kulübesinde Kutucu olacağına Lang bekler en azından. Zaniolo'yu göndermeseydik bunlara hiç gerek yoktu ama neyse aklıma geldikçe sövüyorum.
Noa Lang yedek kalınca sorun çıkartır, Hollandadan tanıyorum burada taraftar ile çok sorun yaşadı hocasi ile yaşadı. Disiplinsiz gamsız topcunun teki

Arkadaşlar belki daha önce paylaşmışımdır

Şöyle görme engelli bir aslan kardeşimizin youtube kanalı var. Kendisinin en büyük hayali 1905 aboneye ulaşmak olduğunu söylemişti bi videosunda. Kendi halinde Galatasaray'ımızın maçlarını yorumluyor.

Bence bi abone olup like atmak kimsenin eline yapışmaz.
:hat:

Destek olalım @GSC

@Uğur İz uygun bir ortamda twitter üzerinden paylaşıp desteği verelim.

Noa lang kaliteli ve yetenekli bir hucum oyuncusu ama karakter olarak sorunlu

Club brugge dan hatirliyorum bayagi sorun cikaran bir oyuncu

Napoli den ayrilma sebebi de büyük ihtimal basrol oyuncusu olamadigi icin

Ilgi herzaman onda olsun ister yani iyi yönetmek lazim oyuncu’yu

Noa Lang yedek kalınca sorun çıkartır, Hollandadan tanıyorum burada taraftar ile çok sorun yaşadı hocası ile yaşadı. Disiplinsiz gamsız topcunun teki
Angry Fatih Terim GIF by Salih Kizilkaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt