Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gueye bize cok iyi olur yazmıştım ben eylul-ekim falan civarı ama şuanda bizim sorunlarımız farklı o yüzden bize uyacak bir adam değil

Kanada 1 ve orta sahaya 2 tane ilk 11 seviyesinde transferler olursa takımdaki tüm diğer oyuncuların performansı olumlu yönde çok ciddi seviyede artar.sadece rekabet olur performansları artar olarak bakmamak lazım.Bununda faydası olur tabiki ama mesela osimen inanılmaz seviyelere çıkabilir.Sadece barış ve yunusun ayağına bakıldığı için bu adamlarda böyle bir kadroyla oynadığında sorumlukıarı azalır daha iyi oyunla eksikleri çok göze batmaz dahada fark yaratırlar.İddaa ediyorum icardi bile daha az göze batar
Bekler falan dönsün anasını belleriz ligin..
İşte bunu sene başında yapmamız gerekiyordu ama iş bilmezlikde çığır açıyor başımızdakiler.

Nico paz,diomande,froholdt,
Manzambi vss gibi adamlaara gitmişlerdir..olumsuz olmuşdur.Bu yüzden okan buruk bu tarz genç oyuncular için türkiyeye gelmek istemiyorlar söyleminde bullunuyor.
Ama arkadaş bu tarz adamlar tabiki zorda.Sizde bunun için çalışma yapmıyorsunuz aksiyon almıyorsunuz.Böyle adamları hatta biraz daha düşük seviye genç adamları almak için her anlamda özellikli vizyon sahibi yöneticilerin olacak..Çok önceden çalışmaları yapacaksın.Ahbap çavuş ilişkisiyle yönetimler komiteler oluşturmayacaksın.
Güçlü bir yapı güçlü bir yönetim olursa muhakkak içlerinden bir şekilde kalite genç oyuncu bulur alırsın..
Senelerdir bu kadar basit hatalar yapılmasa rezil planlamalar yapılmasa transfer anlamında biraz doğru yönetilse bu klüp hem avrupada bu kadar başarısız olmazsın her geçen zaman klüp olarak belli bir ağırlığın ve seviyen olacak böyle genç oyuncuların tercih edeceği takım olursun.

23/24 haric pek sakatlanmamis

AMA uyluk sakatligi kroniklesmis olabilir oradan cok olmus

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt