Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yanlış. Denediğimiz herif su anda kasimpasada.

Habib gueye izlediğim en rezil forvet olabilir

Tsde misse misse vardı rezil bi adamdı onu hep 1e koyrdım da bu daha rezil

Iyiki sen yoksun transfer subesinin basinda

Mt iyi olup kulup takimlarinda kötu olan bir cok topcu var. Her turnuvada parlayana 40-50 verilecekse iṣimiz var

Yav adam Villareal'in en iyi 2-3 oyuncusunda birisi, neden bahsediyorsun sen? Kötü oynadığı için mi kulübü yazın West Ham'ın 25 milyon euroluk teklifini geri çevirmiş, ya da şu an 35 istiyorlar?

Keşke biraz maç izlesen.

Onyedika 24 yasinda, maestro ile sadece 2 yas farki var

Maestro süper lig haric nerde performans gösterdi? Onyedikanin 20 üzeri sampiyonlar ligi maci var

Maasi da öyle ütopik olmaz
Jelertin den tonla cl maci vardi doue dunku cocuk tu. Simdi bakalim ikisinn kariyerine

Ikisinin yilligi arasinda en az 2m fark oynar topla 3.5 seneligine 7-8m fark olur

Iyi forumlar hakan lamb

Yarın ola şen ola
Nefes aldığımız sürece umudumuzu kaybetmeyeceğiz

Valla ben çok berbat ve gerçekten en ufak ışık bile gösteremeyen Galatasaray yılları çok gördüm. Bu nedenle, şuan hala bu virajdan döneceğimize inanıyorum. Dönemezsek de biraz sallanırız ama yıkılmayız, gelecek sene daha iyi bir yapılanmayla bazı şeyleri daha iyi yaparız.

En yakın rakibimizden 6 fazla şampiyonluğumuz var. 5 yıldızımız var daha 4 yıldızı olan yok.

zorunlu olmayan opsiyon şartlı mı acaba

ha 25 ha 30 hiçbir şekilde kullanmayız o opsiyonu

Noa Lang gelip buraları dağıtsa bile 20'ye düşürme için pazarlık yaparız her türlü

Yav adam Villareal'in en iyi 2-3 oyuncusunda birisi, neden bahsediyorsun sen? Kötü oynadığı için mi kulübü yazın West Ham'ın 25 milyon euroluk teklifini geri çevirmiş, ya da şu an 35 istiyorlar?

Keşke biraz maç izlesen.
Screenshot_20260118_230547_Sofascore.webp

Mac izlemeye gerek yok. Tsnin çöpu en iyi 2-3 oyuncusundan biri. Demekki sistem takimi. Bize sistem takimkndan gelen hic bir topcu yaramaz

Iyi forumlar

Osimen
Baris/Lang - Samardzic/Ilkay - Sane/Yunus
Keita/Lemina - Toreyra/Lemina
Jakobs/Kazimcan - Apo/Lemina - Davinson/Lemina - Sallai/Lemina

Böyle oluyoruz galiba.

Lang
Samardzic
Keita
Timber

Hadi bari bunu becerin

"İbrahim abi simdi bunlarin hepsi farkli operasyonlar ve bu operasyonlar ayni anda yuruyor. Bir cok degisken faktor var. Ama beeen en az 2 tanesinin gerceklesecegini dusunuyorum"

Not: gercek degil o sozler, ben uydurdum ama buna yakin bir seyler demistir kesin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt