Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.695
- 40.411
- 3.413
Jakobs derhal geri gelmeli. Baslarim partilemesine yedekte topcu kalmadi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Veermani alalim 20-25e psv o parayi tsye aktarsin bu iṣ çözulsunPSV öyle yüksek bonservis verebilen bir kulüp değil
Bi Osimhen muadili eksik her türlüAynen Keita ve Samardzici u23 den alalim
Timberi + Lang ü23
Bitti gitti iste
Total 40 gider
Timber 5-10 max (sözlesme bitis)
Lang 2m kira +25-30 opsiyon
Keita 20
Samardzic 15-20
Helsinkiden Sievi , orada kalacam aslında, İsveçe uğrarım 1,2 gün, boru gibi 90 günlük vizem varHAngi sehire geliyon ve ne amacla geliyon agabey?
ama fazla kalmayacam bir iş kurarım belki asıl plan yaza nasipseDönüp sakatım deseJakobs derhal geri gelmeli. Baslarim partilemesine yedekte topcu kalmadi
Kimseyi salmiyorlar ayrıca Veerman aradığımız oyuncu değil zaten İlkay var aynı roldeVeermani alalim 20-25e psv o parayi tsye aktarsin bu iṣ çözulsun
Dönüp sakatım dese
Naparsın
Arttırıyorum dün 4+2 adam dedi şuanda 4 ismi geçiyor. Bu çocuk büyücüSergen sutlandi 24 saat geçmeden transfer bitecek tesadüf mü sanmam
Lang
Samardzic
Keita
Timber
Hadi bari bunu becerin
Armandoyu transferden mi sayıyorsun, daha profesyonel maçı yokBiri Can Armando diğeri Lang kaldı iki
Anladim. Hayirlisi olsun azgin agabeyHelsinkiden Sievi , orada kalacam aslında, İsveçe uğrarım 1,2 gün, boru gibi 90 günlük vizem var
ama fazla kalmayacam bir iş kurarım belki asıl plan yaza nasipse
Anasinin...Dönüp sakatım dese
Naparsın
Ilkayin neresi var allahini seversen. Ismi kalmis sadece. Ayrica cikis maddesi yokmuydu 20-25 arasi febe alirken öyle deniyordu?Kimseyi salmiyorlar ayrıca Veerman aradığımız oyuncu değil zaten İlkay var aynı rolde