Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.223
- 25.564
- 3.183
Naby Keita iş yapar mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaten gidecekti ama yakında van Persie de kovulur bu kafaylaVan Persie , Timber'ın artık bu takımda işi yok demiş
Timber oynarken fbdende 5 yemiştiler , iyi oyuncumu yoksa Forum bizimi yiyor anlamadımVan Persie , Timber'ın artık bu takımda işi yok demiş
Timber 10da olmaz benceSamardzic olur onun alternatifi zaten timber ve sara var.
Geçen gün Macaristan ligi veya Polonya ligine transfer olduNaby Keita iş yapar mı
AynısıŞu Samardzic nedense bana hep Sırp Szymanski gibi geliyor ama umarım yanılırım olur da bize gelirse
Cöpün tekiNaby Keita iş yapar mı
Keita 6 timber 8 samardzic 103 tane os ne alaka bir tane daha yazsaydin![]()
Transfer için yol haritası daha dün belirlenmişse beklentileri düşük tutmak lazım.Haluk Yürekli: "Gardi, Dursun Özbek, Okan Buruk, Uğur Yıldız ve Abdullah Kavukcu, dün transfer toplantısı yaptı. Yol haritası belirlendi."
u23'ler daha uygun maliyetli oyuncular olur gibi geliyor bana. Pahalı istedikleri oyuncu yıldız- isimli oyuncu çünkü onla PR yapılacak.Pahalı oyuncu bakiyorlar zaten Fofana asıl istedikleri
u23'ler daha uygun maliyetli oyuncular olur gibi geliyor bana. Pahalı istedikleri oyuncu yıldız- isimli oyuncu çünkü onla PR yapılacak.
Partneri ile alakalı. Ama öyle abartılacak topçu değil fırsat olarak alınır mı evetTimber oynarken fbdende 5 yemiştiler , iyi oyuncumu yoksa Forum bizimi yiyor anlamadım