Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şuan için diyorsan bilmemde, Yaw buda forum klasiği reis , dünyaya en iyi futbolcuları veren 20 takım içine PSV, Ajax, Feyenord,Twente, Groningen,Az rahat girer , Nistelrooy, Overmarslar Fransa ligindenmi çıkıyor sanki
Şuan ve son bir kaç yıldır, sevmiyorum Hollanda liginin topcularini. Eskiden ayrı idi ama balonları patladı artik 5-10 yılda bir çıkıyor iyi topcu bence

Seten'de 3 yabancı demiş bu bizimkilerle yakın zaten, 6-8, 10 numara ve kanat demiş az önce.

Neyse göreceğiz..

Buchiye göre napoli opsiyonun zorunlu olma sartlarinin kolay olmasini istiyor

Napoli tamamen zorunsuz opsiyon ile vermez, belirli bir sart koyar mutlaka

Umarim 5 mac gibi sacma sapan bir sart koydurmaz bizimkiler

Bu iste bir terslik olacak, tamamen opsiyonsuz sekilde kiralasak cok iyi hamle olacakti ama bunu beceremeyecekleri asikar

Takımda (Ndiaye tarzı) dikine gidebilecek orta sahamız hiç yok. 6 numara için Hakan alınmalı, bir de dikine gidebilecek 8-10 numara alınmalı. Bu bize karşı oynayan Breivik gibi bir orta saha bulmalıyız. Hem dikine gidip takımı hücuma çıkartacak, hem de topsuz oyunda pres oyununa artı değer katacak ve sertlik katacak. Durumu iyiyse ben Breivik'e bile razıyım.

Kanat Lang, ortasaha buyuk ihtimal u23 olur, 10no ya kimi alacanki... aklima gelen bi tek lookman var
10 numara için Batrakov alınsa mesela gider 6-8 için biraz daha isimli oyuncu bakılabilir Fofana gibi.

Bilemiyorum şu önümüzdeki günlerde inşallah netleşir sürekli sonlara doğru kalması beni sinir ediyor zaten.

Torreira'ya yeni karı, bir çok sağlam 6 numara bir 10 numara, bir sol stoper ve bir forvet şart. No Lang aldı diye düşünerek.

Ekran görüntüsü 2026-01-19 020242.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt