- 21 Ocak 2010
- 72.799
- 51.231
- 5.003
adamin tipi cok sopar yav icardinin belalisi su rapciye benziyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şuan ve son bir kaç yıldır, sevmiyorum Hollanda liginin topcularini. Eskiden ayrı idi ama balonları patladı artik 5-10 yılda bir çıkıyor iyi topcu benceŞuan için diyorsan bilmemde, Yaw buda forum klasiği reis , dünyaya en iyi futbolcuları veren 20 takım içine PSV, Ajax, Feyenord,Twente, Groningen,Az rahat girer , Nistelrooy, Overmarslar Fransa ligindenmi çıkıyor sanki
aynen rengim ederson gibi alamazlar aynıIfb marmusun tirnagini alamaz
Kerkezi alak diyordum dalga geciyordunŞuan ve son bir kaç yıldır, sevmiyorum Hollanda liginin topcularini. Eskiden ayrı idi ama balonları patladı artik 5-10 yılda bir çıkıyor iyi topcu bence
Hayri cund agabeyimiz forum aktivetisine azaltmis olmasi uzmekte
Kanat Lang, ortasaha buyuk ihtimal u23 olur, 10no ya kimi alacanki... aklima gelen bi tek lookman varSeten'de 3 yabancı demiş bu bizimkilerle yakın zaten, 6-8, 10 numara ve kanat demiş az önce.
Neyse göreceğiz..
Hic izlememistim ki oyuncuyu tanimiyordum da o zamanlar beni sinir etmiştin bende seni sinir etmek için yazmıştım. Halen nasıl bir topçu olduğunun hakkında bir bilgiye sahip değilimKerkezi alak diyordum dalga geciyordun
Camavinga der kaçarım iyi geceler
Lemina stoper olacak.Singo Stopere düşünüyor o zaman. Sağ bek Barış Sallai.
10 numara için Batrakov alınsa mesela gider 6-8 için biraz daha isimli oyuncu bakılabilir Fofana gibi.Kanat Lang, ortasaha buyuk ihtimal u23 olur, 10no ya kimi alacanki... aklima gelen bi tek lookman var
Camavinga der kaçarım iyi geceler
keyfi yok pek ağabeyinHayri cund agabeyimiz forum aktivetisine azaltmis olmasi uzmekte