Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şuan ve son bir kaç yıldır, sevmiyorum Hollanda liginin topcularini. Eskiden ayrı idi ama balonları patladı artik 5-10 yılda bir çıkıyor iyi topcu bence
2009-10 yıllarıydı sanırım, biraderim Polonyadaydı o sene ts Brozek adında iki kardeş oyuncu transfer etti , beni aradı dedi ts %100 şampiyon , oyuncular çok fena , dedimki Lech Poznanda Lewandowski var milli takımda oynayan ortasaha olan değil santrafor genç bir çocuk, biliyorum lan o tahta kafalının teki bi bok olmaz ondan demişti
:asd:

Agoume son maclarda hep oynamis

Sevilla küme düsme hattinda

Finansal olarak bu transfer bizi zorlamaz ama sevilla birakir mi ondan emin degilim sonucta ihtiyaclari var

Dursun Özbek bugünkü toplantıda şöyle listedeki isimlere baktı ve en çok Ederson’un kadroya dahil edilmesini istedi ve Ederson için şartlar zorlanacak..

Galatasaray 22 Ocak Perşembe günü akşamı için bir transferde uçuş planlaması hazırlıyor. (Erdem Açıkgöz)

Dursun Özbek bugünkü toplantıda şöyle listedeki isimlere baktı ve en çok Ederson’un kadroya dahil edilmesini istedi ve Ederson için şartlar zorlanacak..

Galatasaray 22 Ocak Perşembe günü akşamı için bir transferde uçuş planlaması hazırlıyor. (Erdem Açıkgöz)
Noa Lang haberlerini gördü ya. İsimde vermiyor ne olur ne olmaz son anda sorun olur diye. Tam çakallar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt