- 4 Ağustos 2009
- 90.832
- 72.089
- 5.188
Agoume bizi reddetmiş denmemis miydi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ederson bu sezon ne gol ne asist var bu nasıl 8 numara yav rezalet veri acaba başka oyuncuya mı bakıyorum ben anlamadım. Gabriel Sara mısın sen abicim insan kazayla atar bir tane ligde. Utanmadan 40-50 mi istiyorlar şimdi.Dursun Özbek bugünkü toplantıda şöyle listedeki isimlere baktı ve en çok Ederson’un kadroya dahil edilmesini istedi ve Ederson için şartlar zorlanacak..
Galatasaray 22 Ocak Perşembe günü akşamı için bir transferde uçuş planlaması hazırlıyor. (Erdem Açıkgöz)
Daha 2 dakika oldu ne ara reddettiAgoume bizi reddetmiş denmemis miydi
Alper Altun veto etmiş bu açıklaması yuzundenAgoume bizi reddetmiş denmemis miydi
Kim?Sevilla borçta zaten ayrıca+2'ye uyuyor
10 no kim oynayacak? bu nang 10 oynuyor muLang transferinde herkes BAY kulübeye çekilmez Lang için deniyor ama zaten kulübeye çekilecek isim BAY değil Yunus olur muhtemelen
Birkaç gun once cikmisti sanki ya.Daha 2 dakika oldu ne ara reddetti
Wendel ne yapıyor acaba bizde hiç fikri takip yok.ederson bu sezon ne gol ne asist var bu nasıl 8 numara yav rezalet veri acaba başka oyuncuya mı bakıyorum ben anlamadım. Gabriel Sara mısın sen abicim insan kazayla atar bir tane ligde. Utanmadan 40-50 mi istiyorlar şimdi.
Aga öyle mantık mi olur aradan 4 yıl geçmiş sonra hiç sakatlanmamis bile doğru dürüstKeita'nın daha önce ayağı kırılmış btw. Önemli bir info. Böyle bir sakatlık yaşamış topçuya para gömmeye karşıyım.
Lucien Agoume
Ben ilk defa duydum bu dönemdeBirkaç gun once cikmisti sanki ya.
bu dkdan sonra fb macina kadar berabere bile kalmadan surekli kazanarak gitmemiz lazim yoksa sampiyon fenerbahceFb'nin kalan deplasmanlara baktım itlerin 3 zor depi var.
Ts- Kocaeli-GS
Bu ne ya
Agoume
Duyumcuların aklına gelmemiştirWendel ne yapıyor acaba bizde hiç fikri takip yok.