Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursun Özbek bugünkü toplantıda şöyle listedeki isimlere baktı ve en çok Ederson’un kadroya dahil edilmesini istedi ve Ederson için şartlar zorlanacak..

Galatasaray 22 Ocak Perşembe günü akşamı için bir transferde uçuş planlaması hazırlıyor. (Erdem Açıkgöz)
ederson bu sezon ne gol ne asist var bu nasıl 8 numara yav rezalet veri acaba başka oyuncuya mı bakıyorum ben anlamadım. Gabriel Sara mısın sen abicim insan kazayla atar bir tane ligde. Utanmadan 40-50 mi istiyorlar şimdi.

Keita'nın daha önce ayağı kırılmış btw. Önemli bir info. Böyle bir sakatlık yaşamış topçuya para gömmeye karşıyım.

ederson bu sezon ne gol ne asist var bu nasıl 8 numara yav rezalet veri acaba başka oyuncuya mı bakıyorum ben anlamadım. Gabriel Sara mısın sen abicim insan kazayla atar bir tane ligde. Utanmadan 40-50 mi istiyorlar şimdi.
Wendel ne yapıyor acaba bizde hiç fikri takip yok.

Keita'nın daha önce ayağı kırılmış btw. Önemli bir info. Böyle bir sakatlık yaşamış topçuya para gömmeye karşıyım.
Aga öyle mantık mi olur aradan 4 yıl geçmiş sonra hiç sakatlanmamis bile doğru dürüst

Felaket senaryosu
Fener ile şampiyonluk maçı.
Bizden 3 puan öndeler ve %100 kazanmalıyız ama Osimhen sakat.
Kim oynayacak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt