Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.901
- 102.062
- 5.238
10m civarı istiyordu feyenoord 6 ay sonra sözleşmesi bittiği içintimber iyi topçuydu sakatlık olayını bilmem 30 verilir sorunu yoksa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10m civarı istiyordu feyenoord 6 ay sonra sözleşmesi bittiği içintimber iyi topçuydu sakatlık olayını bilmem 30 verilir sorunu yoksa
10 milyon ise bedava10m civarı istiyordu feyenoord 6 ay sonra sözleşmesi bittiği için
Fatihin 19/20 kadrosu az miydi? Bu bir
Ikincisi rakiplerin durumu berbatti, kimse böyle harcamadi.
Fb Kümeye oynuyordu, iki sene üst üste sampiyonluk rakibin Basaksehirdi vs.
Cok sacma bir argüman. Fatihin ölüsü Yunanistandan sutlandi dalga gecilerek
Langi ilk söyleyen hesap bu
Eren Elmalı var fena olmayanLemina haric (ki tarftar ortaligi yikti) devre arasi transferlerinden kalan tutan ya da zararina yolladigimiz haricinde biri var mi ?
Ya da ben mi hatirlamiyorum
hocayla yönetim elit istiyorAlmayacaksin , garry rodrigues bulacaksin
Elit oyuncu performanslarını görmek istiyorumSkandal şu planlamayı kim yaptıysa bir an önce istifasını versin.
Ekli dosyayı görüntüle 312012
eskiden 1 2 genç oyuncu çıkarırdık alırdık şuan genç oyunculara vasıfsız eleman gibi bakılıyor garipSkandal şu planlamayı kim yaptıysa bir an önce istifasını versin.
Ekli dosyayı görüntüle 312012
Bu tarz yorumlar hocayi degersizlestiriyor millet farkinda degil...Abi bu adam kulup tarihinin en onemli figuru bunu tartismam bile ama herseyin bir sonu var...Durup durup her sıkıstıgında Fatih hocanin olusu yeter denirse hakli olarak bizim disimizdaki bombos kariyeri ortaya dokulur ..Cok guzel gunler yasatti bizi sevince bogdu defalarca taraftarda da her zaman ayri bir yeri oldu...Olay bu kadar iste temcit pilavi gibi ayni seyi isitmanin manasi yok
10 milyon ise bedava
marsilya çok iyi hamleler yapıyor psg gibi hayvan bi takım olmasa şampiyon olurlarMarsilyayi az cok taniyorsam olu fiyata alirlar...Bu adam icin prime sezonunda 50 falan konusuluyordu 10a bitirirler isi
Hasan hocam tam