- 29 Ocak 2023
- 15.917
- 8.956
- 1.203
Yani oralardaki sistemde ve düşük kalibre ligdeki performanslara pek bakmıyorum.Oralarda oynayıp da beğendiğim bir saibari var son zamanlardaPSV've Brugge'de adamlarin MVP'isiydi çogu zaman.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yani oralardaki sistemde ve düşük kalibre ligdeki performanslara pek bakmıyorum.Oralarda oynayıp da beğendiğim bir saibari var son zamanlardaPSV've Brugge'de adamlarin MVP'isiydi çogu zaman.
Herşeyden evvel bu olmalı
Yönetim uyuma derhal harekete geç
Bende aynısını düşünüyorum
Okan Buruk mental olarak bitik durumda
Dortmunda ne zaman gitse çok iyi oynuyor beğeniyodum,solda da oynuyo ama sağ kanada isterdimDusunmeye gerek yoktu cunku senelik 9 milyon euro maas istemisti transferin son gunlerinde ustelik.
Yetenekli ama biraz mal oyuncu kendisini superstar zannediyor. Biraz akilli olsaydi o kadar para etmeyecegini bilir daha dogru yere transfer olurdu.
hocam lütfen yanlış bilgilendirmeyelim, programın adı ofsayttransfermarkt mobil app olmalı sanki
Ne 12si samed dalga mı geçiyosun12. Zaten 12 verdiğimiz için bazı oyuncular rahatsız bu durumdan. 20 verirsek bir oyuncuya iyicene kaos ortamı olur.
Kanatlarimizdan oyle bir oyun isteyen hoca yok Lang soldan iceri girecek Sane sagdan iceri girecek tarzi futbolcular begeniyor.Dortmunda ne zaman gitse çok iyi oynuyor beğeniyodum,solda da oynuyo ama sağ kanada isterdim
Bizim oslar kanatları,kanatlar da forveti besleyemiyor kanatları düz ayak yapıp osiye orta kestirmek lazım çizgiye falan insinler
hocayı rahat bırakalım
Herşeyden evvel bu olmalı
Yönetim uyuma derhal harekete geç
Bende aynısını düşünüyorum
Okan Buruk mental olarak bitik durumda
NOLUYO LANMagassaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Okan buruk mentali toparlarsa kalan maçlarda şov yapar mentali toplaması şart yerli olarak çok çıkmaza girersek Fatih hoca gelir ancaşu an verim açısından
okan buruk > fatih terim dahil tüm yerli hocalar
okan buruk > ikinci sınıf yabancı hocalar
okan buruk < klopp, emery, conte vb hocalar
İçeri giren oyuncunun çok iyi şutör olması gerekir bence, barış da sane de kaleyi dahi tutturmakta zorlanıyorlar genel olarak@Sadri Baykam
gerci bu kanat oyunculari konusuna deginmisken artik herkes boyle oynuyor gunumuzun kanat oyuncularin iceri girip pas oyununa ve ucuncu bolgede tehdit olusturmasi beklenir, senin dedigin futbol kalmadi oyle biri sagdan bindirecek biri soldan bindirecek ve sadece forvete orta yapacak. Oyle taktik olmaz gunumuzun futbolunda hele buyuk kuluplerin hic birinde yok bu.
şu an verim açısından
okan buruk > fatih terim dahil tüm yerli hocalar
okan buruk > ikinci sınıf yabancı hocalar
okan buruk < klopp, emery, conte vb hocalar