Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dusunmeye gerek yoktu cunku senelik 9 milyon euro maas istemisti transferin son gunlerinde ustelik.

Yetenekli ama biraz mal oyuncu kendisini superstar zannediyor. Biraz akilli olsaydi o kadar para etmeyecegini bilir daha dogru yere transfer olurdu.
Dortmunda ne zaman gitse çok iyi oynuyor beğeniyodum,solda da oynuyo ama sağ kanada isterdim

Bizim oslar kanatları,kanatlar da forveti besleyemiyor kanatları düz ayak yapıp osiye orta kestirmek lazım çizgiye falan insinler

Tolgahan derler doğru diyor ama bizimkiler başkalarını zorlayıp son gün 17k’yı 10 değil 25’e alır muhtemelen

Dortmunda ne zaman gitse çok iyi oynuyor beğeniyodum,solda da oynuyo ama sağ kanada isterdim

Bizim oslar kanatları,kanatlar da forveti besleyemiyor kanatları düz ayak yapıp osiye orta kestirmek lazım çizgiye falan insinler
Kanatlarimizdan oyle bir oyun isteyen hoca yok Lang soldan iceri girecek Sane sagdan iceri girecek tarzi futbolcular begeniyor.

okan hocanin oyun sablonu
iste topu osimhene sisirin, osi sen adamlari sirtla topu saneye indir sonra iceri kos
sane sen iceri kat et osimhene pas

top adamdayken sen adama bas osi
sane baris siz yandaki adamlara basin torreira sen de oglum onde baski

Babasını sevmemde bu van persienin oğlan iyi parlayacak gibi yoklasak alamazmıyız acaba şimdiden

@Sadri Baykam

gerci bu kanat oyunculari konusuna deginmisken artik herkes boyle oynuyor gunumuzun kanat oyuncularin iceri girip pas oyununa ve ucuncu bolgede tehdit olusturmasi beklenir, senin dedigin futbol kalmadi oyle biri sagdan bindirecek biri soldan bindirecek ve sadece forvete orta yapacak. Oyle taktik olmaz gunumuzun futbolunda hele buyuk kuluplerin hic birinde yok bu.

şu an verim açısından

okan buruk > fatih terim dahil tüm yerli hocalar

okan buruk > ikinci sınıf yabancı hocalar

okan buruk < klopp, emery, conte vb hocalar
Okan buruk mentali toparlarsa kalan maçlarda şov yapar mentali toplaması şart yerli olarak çok çıkmaza girersek Fatih hoca gelir anca

@Sadri Baykam

gerci bu kanat oyunculari konusuna deginmisken artik herkes boyle oynuyor gunumuzun kanat oyuncularin iceri girip pas oyununa ve ucuncu bolgede tehdit olusturmasi beklenir, senin dedigin futbol kalmadi oyle biri sagdan bindirecek biri soldan bindirecek ve sadece forvete orta yapacak. Oyle taktik olmaz gunumuzun futbolunda hele buyuk kuluplerin hic birinde yok bu.
İçeri giren oyuncunun çok iyi şutör olması gerekir bence, barış da sane de kaleyi dahi tutturmakta zorlanıyorlar genel olarak

şu an verim açısından

okan buruk > fatih terim dahil tüm yerli hocalar

okan buruk > ikinci sınıf yabancı hocalar

okan buruk < klopp, emery, conte vb hocalar

Emre evet bu sezona kadar dediğin doğruydu

ama son dönemde Okan Buruk fena dağıldı

görün lütfen artık bunu

Ve bir türlü toparlayamıyor

sırf basın toplantıları bile mental durumunu ortaya koyuyor esasında

Ve işin en kötüsü arkasında da ona destek veren bir yönetim yok

Lanet olsun böyle yönetime

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt