Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
11 oynayan orta saha 3'lümüzde sorun olmasa yedeğe 4-5 milyona alalım derdim de, bize net 11 oyuncusu lazım. Torreira hariç hiçbirinden bir halt olmaz. 11'a sağlam adam alıp eldekileri yedek oyuncu konumuna sokmak lazım.
Amaç yedeğe almak değil mi zaten. Yedek beklemeyi sorun etmeyecek oyuncu lazım. Maestro'yu 2 yıldır takip ediyorum hem Toreira hem de Lemina'yı yedekleyebilecek underrated bir adamdır.

Şimdi Lemina - Toreira ikilisinden birini kesecek bir ilk 11 oyuncusu alırsan bunlar kulübede Okan'a korkulu anlar yaşatırlar. Ayrıca kime gitsek devre arasında 30 milyon çekiyorlar. Yani bence 30 milyona yaşlı kaşar adam alıp dengeleri bozacağımıza, Maestro - Camara - Denis üçlüsünden ikisini alıp kulübede bekletebiliriz. Hem Okan rahat eder hem de boş U23 kontejanı da kullanılmış olur.

noa langın alınmasına hayır diyenler neyin kafasını yaşıyor. Adam yok adam.

oyuna sokacağın adam yok takımda. Bari girer heyecan katar belki bir şey yapar vs.

Amaç yedeğe almak değil mi zaten. Yedek beklemeyi sorun etmeyecek oyuncu lazım. Maestro'yu 2 yıldır takip ediyorum hem Toreira hem de Lemina'yı yedekleyebilecek underrated bir adamdır.

Şimdi Lemina - Toreira ikilisinden birini kesecek bir ilk 11 oyuncusu alırsan bunlar kulübede Okan'a korkulu anlar yaşatırlar. Ayrıca kşme gitsek 30 milyon çekiyorlar. Yani bence 30 milyona yaşlı kariyerki adam alıp dengeleri bozacağımıza Maestro - Camara - Denis üçlüsünden ikisini alıp kulübede bekletebiliriz. Okan da rahat eder.
Lemina da bitik halde. Onu ben orta sahada saymıyorum bile. Stoper yedeği veya son 30 dk topçusu olur orta sahada max.

6 ay futbolda çok uzun bir süre değil Psv performansı çok iyiydi. Ama dersen ki Gouri mi Lang mı dersen yüzde yüz Gouri derim
Nasıl değil 5 milyonluk oulai 6 ayda 50m euro oldu

30luk singo 1 liverpool maçıyla 60m oldu

Lang iyi topçu ama şu an hem formsuz hem de formda halinden daha pahalı insanların eleştirmesi çok normal bende gouriyi tercih ederdim bu arada

Maestro Yusuf demir ile kafa kafaya takasla geliri varsa gelsin yoksa fransa 2den biri gelsin daha iyi.

G_BoP3GWgAAgD3C

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt