Sümer Muhsin
Parçalı Üye
- 4 Ağustos 2019
- 3.147
- 3.315
- 1.148
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yok instam ve wappim var ya sendeSnapchat atsana
Amaç yedeğe almak değil mi zaten. Yedek beklemeyi sorun etmeyecek oyuncu lazım. Maestro'yu 2 yıldır takip ediyorum hem Toreira hem de Lemina'yı yedekleyebilecek underrated bir adamdır.11 oynayan orta saha 3'lümüzde sorun olmasa yedeğe 4-5 milyona alalım derdim de, bize net 11 oyuncusu lazım. Torreira hariç hiçbirinden bir halt olmaz. 11'a sağlam adam alıp eldekileri yedek oyuncu konumuna sokmak lazım.
Lemina da bitik halde. Onu ben orta sahada saymıyorum bile. Stoper yedeği veya son 30 dk topçusu olur orta sahada max.Amaç yedeğe almak değil mi zaten. Yedek beklemeyi sorun etmeyecek oyuncu lazım. Maestro'yu 2 yıldır takip ediyorum hem Toreira hem de Lemina'yı yedekleyebilecek underrated bir adamdır.
Şimdi Lemina - Toreira ikilisinden birini kesecek bir ilk 11 oyuncusu alırsan bunlar kulübede Okan'a korkulu anlar yaşatırlar. Ayrıca kşme gitsek 30 milyon çekiyorlar. Yani bence 30 milyona yaşlı kariyerki adam alıp dengeleri bozacağımıza Maestro - Camara - Denis üçlüsünden ikisini alıp kulübede bekletebiliriz. Okan da rahat eder.
Nasıl değil 5 milyonluk oulai 6 ayda 50m euro oldu6 ay futbolda çok uzun bir süre değil Psv performansı çok iyiydi. Ama dersen ki Gouri mi Lang mı dersen yüzde yüz Gouri derim
Yunuz eren ilkay lemina singo u23 hücumcu vsYedekler kim?
Bunlar gibi adam almiyoruz 30a 40a onyedika noa lang peşinde koşuyoruz sanki bu paralari riske atma şansımız var gibiKaçan balık büyük olacak muhtemelen. Bunların aldığı topçular hep büyük rakamlara transfer oluyor.
NOEL ASEKO işte istediğim tarzda transfer
Yannız Köhn sürecinde Hannover'i biraz şeyapmıştık sıkıntı olmasın şimdi??
İmkansızEderson
Marmoush
2 tane de U23
Çekmek çok mu zor yav ?