Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yawwwwwwwwwwwwwwwwww

İsteğe bağlı opsiyonlu bonservis harcamadan
6 ay kiralık magassa,lang,almada ve bir tane daha u23 oyuncu alırsak hepimiz şükredelim bence, yoksa şu saatten sonra plansız programsız bunlar paraları har vurup harman savuracak

Sezon sonu bütçeyi yeni yönetim ve yeni hocaya bırakmak daha mantıklı olur

Doğru yoldalar gibime geliyor Denizim, çok para kazanacaklar ileride

hocam sunlardan zarar yapmislar midir satan kulupler sizce. Ya da satin alanlar zarar yapacak midir sizce

Giovanni leoni 18 transfer oldu liverpool
Kevin lomonaco 23 transfer oldu independiente
Nils zannetsrom 20 transfer oldu shefield united
Maxwell woledzi 24 ( transfer oldu nashville
Sildillia 23 transfer oldu psv
Theo bergvall 21 transfer oldu lausanne
Pierre 23 ekwah transfer oldu saint etienne
Simen bolkan nordli 25 transfer oldu rosenborg
Clement bischoff 19 ( transfer oldu salzburg )
Isak steiner jensen 21 transfer oldu alkmaar
Adam daghim 20 transfer oldu wolfsburg
August priske 21 transfer oldu birmingham
Alex toth 20 transfer oldu bournemouth

Nasıl oyuncu?
Top sürme var mı? Paslar nasıl?
Keita'yı soruyorsan izlediğim maçlarda rakip kaleye git gel desen yolu bulamayacak tipte bi topçu. İleriyle pek işi yok. Hem kendilerinden güçlü hem kendileriyle denk rakiple maçlarına baktım. Keser, mücadele eder ama ileri pas, dribling gibi aksiyonlarla işi yok. Her yerde bulabileceğin sıradan bi adam.

Ama Ederson'u izlediğin zaman ben buradayım diye bağırıyor. Ha 40 verince de olağanüstü işler beklenecek, yine tatmin etmeyebilir. Şampiyon olursak kimse ses çıkarmaz ama başarısız olursak 40 ona vereceğimize şuna verseydik cümleleri kurulur.

Simitten soğudum tiksinmeye başladım
1768837114237.webp

Simitzza'ya ne dersin?

Bu haber doğruysa ya Lang olmayacak yada orta sahaya alınacak adam u23 olacak. Çünkü Almada u23'e kuralına girmiyor. O yüzden Tolgahan düşme sen de etkileşim peşine düşme demek istiyorum.

Tolgahan denen kişi bugün bir sürü isim attı ortaya . Bu da mı kolpaya başladı diye düşündürdü ama dediği iki isim almada ve magassa yabancı medyada da yazılmaya başlandı.orta saha için ederson için bence hala uğraşılıyor gibi. Olur mu göreceğiz.

Satın alma opsiyonlu alınabiliyorsa hemen gelsin. Bizim orta saha yumuşaklığına çare olur bu oyuncu u23 aynı zamanda. Keita zaten imkansızmış gelsin bu cüsseli dostumuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt