GSCimbom
Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv
Veli Baltacı

Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv Sayfa 484

Veli Baltacı ·

Cevap
10K
Okunma
291,1K
Sayfa
484/500
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erden Timur bu dönem başkanlığı zaten düşünmüyordu. 2028'di sanırım onun hedefi eğer olmak istiyorsa. Umarım bir an önce suçsuzluğunu gösterip serbest kalır da hemen aday olur ama serbest kalacağına inanıyor lakin aday olacağını sanmıyorum. Ki hemen aday olsa zamanında seçimlerde cemaatçi iftirası atanlar sonra görevdeyken cenazesi varken ahlaksızca Divan'da atıp tutanlar bu olayı da utanmadan onun aleyhine kullanırlar.

Arkasında biz varız, UA'da beni şaşırttı ve sahip çıktı. Yani aklanıp bir çıksın pek çok şey değişebilir. Onu içeri haksız yere attırana da Dursun ve yönetimine de kurulup hırslanmış olabilir. Ben öyle yapabileceğini hissediyorum. Umarım öyle de olur.

Bu arada üzülerek söylüyorum ki, İlkay ı da alternatif oyuncu statüsünde değerlendirmemiz gerekiyor artık.
Zaten alınacak orta saha direk 6 numara olup yanına Torreira 'yı düşünüyorsak İlkay anca Torreira 'nın alternatifi olabilir 6/8 rolünde o da Torreira 'ya bişey olmadığı sürece fazla süre bulamaz gibi geliyor bana

Bu saatten sonra 10 numara alternatifi de olamaz anca orda Yunus 'a hiçbir alternatif alınmazsa Yunus ile birlikte 10 numara rotasyonuda yer alır

Zaten alınacak orta saha direk 6 numara olup yanına Torreira 'yı düşünüyorsak İlkay anca Torreira 'nın alternatifi olabilir 6/8 rolünde o da Torreira 'ya bişey olmadığı sürece fazla süre bulamaz gibi geliyor bana

Bu saatten sonra 10 numara alternatifi de olamaz anca orda Yunus 'a hiçbir alternatif alınmazsa Yunus ile birlikte 10 numara rotasyonuda yer alır
Orta saha da Torreira harici adam kalmadı şaka gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri