Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erden Timur bu dönem başkanlığı zaten düşünmüyordu. 2028'di sanırım onun hedefi eğer olmak istiyorsa. Umarım bir an önce suçsuzluğunu gösterip serbest kalır da hemen aday olur ama serbest kalacağına inanıyor lakin aday olacağını sanmıyorum. Ki hemen aday olsa zamanında seçimlerde cemaatçi iftirası atanlar sonra görevdeyken cenazesi varken ahlaksızca Divan'da atıp tutanlar bu olayı da utanmadan onun aleyhine kullanırlar.

Arkasında biz varız, UA'da beni şaşırttı ve sahip çıktı. Yani aklanıp bir çıksın pek çok şey değişebilir. Onu içeri haksız yere attırana da Dursun ve yönetimine de kurulup hırslanmış olabilir. Ben öyle yapabileceğini hissediyorum. Umarım öyle de olur.

@Sadri Baykam sana katıldığım bir husus var yalnız ama onun için iyi bir hocada olmalı

bir sonra ki evreye geçmek için ortasahaya şöyle bir ikili koyacaksın

...........valverde....mctominay

Bu arada üzülerek söylüyorum ki, İlkay ı da alternatif oyuncu statüsünde değerlendirmemiz gerekiyor artık.
Zaten alınacak orta saha direk 6 numara olup yanına Torreira 'yı düşünüyorsak İlkay anca Torreira 'nın alternatifi olabilir 6/8 rolünde o da Torreira 'ya bişey olmadığı sürece fazla süre bulamaz gibi geliyor bana

Bu saatten sonra 10 numara alternatifi de olamaz anca orda Yunus 'a hiçbir alternatif alınmazsa Yunus ile birlikte 10 numara rotasyonuda yer alır

wolves maçlarında bu anormal göze batıyor ya hayatta düşmez bize bu çocuk. gelmek de istemez
Wolves simdiden tok saticiyi oynuyor zaten de herkese 30 milyon veren simitci abi 5 teklif etse simdi alinir. Tek basina kumede tutamaz zaten. SL iddiasi ve guzel maasa gelir bence.

@Sadri Baykam sana katıldığım bir husus var yalnız ama onun için iyi bir hocada olmalı

bir sonra ki evreye geçmek için ortasahaya şöyle bir ikili koyacaksın

...........valverde....mctominay
Du bi yeni hocamız gelsin de onun oyun anlayışına göre belirleriz yeni orta sahalarımızı, hepsi farklı 2li 3lü kullanıyor profiller değişiyor

Lang
Magassa
Almada

Üçünü aldığımız durumda diğer alınacak u23ün mevkisi ne olmalı?
Valla Singo geri dönemeyecekse maalesef yine sağ bek gündeme gelmeli u23, hoş Singo geri dönse de sağ bek rotasyonunda yer alabilir mi emin değilim eğer bahsedildiği gibi sorun tendondan kaynaklanıyorsa

Zaten alınacak orta saha direk 6 numara olup yanına Torreira 'yı düşünüyorsak İlkay anca Torreira 'nın alternatifi olabilir 6/8 rolünde o da Torreira 'ya bişey olmadığı sürece fazla süre bulamaz gibi geliyor bana

Bu saatten sonra 10 numara alternatifi de olamaz anca orda Yunus 'a hiçbir alternatif alınmazsa Yunus ile birlikte 10 numara rotasyonuda yer alır
Orta saha da Torreira harici adam kalmadı şaka gibi

Hakkında böyle haberler çıkan, heyecan uyandıran genç oyuncu İngiltere'den TR'ye gelmez.
Umut fakirin ekmegidir hocam. Abuk subuk isimler pesinde kosacaklarina böyle gencleri oknaya ugrassinlar. Her onune gelene 3-5 maas dagitiyorlar zaten. Kaldi ki tskimin bir ihtiyaci da seyirciyi heyecanladiracak yeni ve genc yuzler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt