Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu arkadaş veya Onyedika tarzında net bir 6 numara alınacaksa eğer 4-2-3-1 dizilişini ve Okan Hoca 'nın 4-4-2 baskı işini rafa kaldırmaktan yanayım. Daha çok 4-3-3 gibi bir dizilişte sağ iç Yunus onun alternatifi Sara, sol iç Torreira onun alternatifi İlkay ve geride yeni gelen 6 numara ve alternatifi Lemina ile bir kurgu daha mantıklı geliyor bana

Zaten Lemina ile oynarken de 4-2-3-1 çok kopuk geliyor bana. Lemina gelip oyun kurulumunda stoperlerin arasına giriyor Yunus orada ileride kalıyor bir anda 60 metre filan bomboş mesafe oluyor bizim orta sahada. Takım Abdülkerim & Lemina ve Davinson önlerinde tek başına İlkay ve takımın geri kalanı 60 metre ileride sıkışmış şekilde kalıyor

Bunu biraz Torreira & Yunus ikilisini olabildiğince birbirine yakınlaştırıp çözmek lazım.

Hücum odaklı risk alan takımlar için bekler bence sandığından daha önemli... En çok yük binen oyuncular oluyorlar bir kere... Kaan bek oynayınca neler yaşadığımızı gördük... Bu yine de haklılık payın olduğunu değiştirmiyor tabi...
Kaan direkt topçu değil ki. Yani örnek çok doğru değil. 10 milyona da işini görecek bek bulursun çok rahat. Son 10 yıla bakalım. Kaç tane takım 30 milyona bek almıştır? Yani 30 milyona bek almanın bizim gibi bir takımda reel karşılığı 70 milyon filandır. Şakası yok bu işin.

Lang işinim kolpa olduğunu arka planda başka isimle uğraşıldığını düşünüyorum

Selamlar Arkadaşlar

Belli bir süredir forumu sadece okumakla yetinirken, bir kaç gün önce üyelik açmaya karar verdim ve an itibariyle aranıza katılmaktan mutluluk duyuyorum. Onay Mailinde bahsedilen “tanışma alanı” konusunu bulamadığım için ilk mesajımı en yoğun olan Nöbet konusuna yazmak istedim. Umarım görünen aksine güzel günler geçiririz yakında ve istenen oyuncular geç de olsa takıma kazandırılır, gerçi bir çoğunuz gibi ben de yönetime bir hayli sinirliyim ama her zaman dediğimiz gibi Aslolan Galatasaray. Bu vesileyle herkese güzel bir hafta dilerim, iyi forumlar.

Dipnot: bakarsınız ayağım uğurlu gelir

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt