Ömer ÇINAR
Kırmızı Üye
- 31 Ağustos 2015
- 2.387
- 814
- 873
Neden sürekli güncel istatistikleri düşük sıfıra yakın oyuncular bize yazılıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaan direkt topçu değil ki. Yani örnek çok doğru değil. 10 milyona da işini görecek bek bulursun çok rahat. Son 10 yıla bakalım. Kaç tane takım 30 milyona bek almıştır? Yani 30 milyona bek almanın bizim gibi bir takımda reel karşılığı 70 milyon filandır. Şakası yok bu işin.Hücum odaklı risk alan takımlar için bekler bence sandığından daha önemli... En çok yük binen oyuncular oluyorlar bir kere... Kaan bek oynayınca neler yaşadığımızı gördük... Bu yine de haklılık payın olduğunu değiştirmiyor tabi...
Ismini cok duydum da. Rusyadan niye cikamadi o? Rus-ukrayna gerginligi yuzunden mi?
Simit king'e mesaj atiyom hemenEe alak o zaman
Benim de. Spertsyan ve Maestro demekten usandım yıllar yılı.
Ederson (Atalanta)
Noa Lang (Napoli)-Kiralık
U23 Orta Saha
U23 On Numara
Smit bişi yapamaz ki okan istemez bunu 30 m olmadığı için ali yiğite at bariSimit king'e mesaj atiyom hemen
Dünden beri gaz alma kolpalari yetecek kadar vardi reisKolpalar düşmeye başladı mı?
Harbi onun transferleri bile daha iyiydiSmit bişi yapamaz ki okan istemez bunu 30 m olmadığı için ali yiğite at bari
Sen demiştin yakında kolpalar düşer diyeKolpalar düşmeye başladı mı?
Maestro'yu ADS kume duserken de 1M'a alirdik. Ama kibir abidesi ugrasamazdi.Maestroyu yazin 1 milyona almak mantikliydi bence o tren kacti artik ..Simdi kapiyi calsak 8-10 isterler