Nedim Tokuyucu
İmparator
Monaco izleyen adam dün ki monaco yetkilisinin açıklamasından sonra aklioucheye uçar direktMagassa da monaco geçmişi olan bir herif bizimkiler sadece monacoyu izliyor galiba scoutluk için :d
Monaco izleyen adam dün ki monaco yetkilisinin açıklamasından sonra aklioucheye uçar direktMagassa da monaco geçmişi olan bir herif bizimkiler sadece monacoyu izliyor galiba scoutluk için :d
Batrakovu kaça verirler pahalı diyorlar o adam icinBatrakov tutarsa Deli paraya yollarsin. Ederson iyi oyuncu ama son transferi olabiliriz
Ben ne dedim boşa öı dedim viera etkisiUzun topta iyi atıyor gördüğüm kadarıyla top tekniği iyi
ikisini de alabilirler gibi geliyor u23 kontenjanıylaBize 6 numara degil, orta sahada olmayan bir 8 numara profili lazim. Atletik ve dribbling yapabilen biri. Surekli 6 numaraya isimler cikiyor.
İzlediniz mi onları? Rusya'dan wonderkid almak bana pek akla yaktın gelmiyor. Rus liginin kalitesi Hollanda liginden düşük.Lokomotiv Moskova'da oynayan 10 numarayı alalım
Dostum okan buruk oraya sağ bek sıkıçtırmadan rahat etmezikisini de alabilirler gibi geliyor u23 kontenjanıyla
4 transfer deniyor
kanat forvet 6 8 10 gibi olur sanki
Bir kaç maçını izledim. Para benim olsa alırımİzlediniz mi onları? Rusya'dan wonderkid almak bana pek akla yaktın gelmiyor. Rus liginin kalitesi Hollanda liginden düşük.
Casper Singoya verilen parayı hayal edince bu adama da verilir diyorumBatrakovu kaça verirler pahalı diyorlar o adam icin
Öyle yoookulan takımlar leş gibi adam gibi trans yapın vallaha bu ligte şampiyon olmayanı döverler hadi diyelim olamadık 2. de şl ye gidiyor iyi bir kadro kurun seneye şl de elemeleri geçip yer alalım.
Magassaya çöp diyen kriket izlesinMagassa baya çöp duruyor
Neden fussball?Magassa baya çöp duruyor
Beke 30 milyon Euro vermek hainlikle eş değer benim için.Casper Singoya verilen parayı hayal edince bu adama da verilir diyorum
H. Şaş: Magassayı buraya gelmeden once 2 dakika izledim. Maestro bundan cok daha iyi oyuncu.
Cafer golften daha iyi anlar bence. Baya delik var ordaNeden fussball?
Hayatı boyunca 4000 dk oynayabilen nzonzi diyebiliriz bu arkadaşaMagassaya çöp diyen kriket izlesin