- 4 Ağustos 2009
- 89.689
- 70.519
- 5.093
Konu oynatmadiginda benim ne diyeceğim degil ortadogulu amad.endrick'i oynatsa neden icardi'yi oynatmıyor derdin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Konu oynatmadiginda benim ne diyeceğim degil ortadogulu amad.endrick'i oynatsa neden icardi'yi oynatmıyor derdin.
Siz 4 şampiyonluk almış hocaya laf ederken ciddisiniz utanmıyonuz, ben yazarken ooooooBunları ciddi mi yazıyon
Hoca dediğin zaten topcudan korkmaz korkuyorsa ondan bir cacık olmaz. Okan burukun bazı takıntıları var onları degistiremiyor sadeceülkedeki zihniyet bu maalesef. birine saygılı davranırsan korktugunu düşünürler. hacıosman gibi hırtları severler delikanlı adam derler. ortadogu zihniyeti.
evet senin ne diyeceginin onemi yok. şu anda ne dediginin önemi olmadıgı gibi.Konu oynatmadiginda benim ne diyeceğim degil ortadogulu amad.
Kim alt yapıya yatırım yaptı? Şu an yapılandan daha mı fazla yatırım yapıldı zannediyorsun o zaman? Hepsi FT'nin vizyonu sayesinde topçu oldu bu adamların. Ayrıca 6-7 yıldır buradayım hangi genç oyuncuya kötü oynadı diye sövdüğümü gördün?Bu oyuncuları faruk süren yetiştirmedi ama ondan önceki başkanlar alt yapııya yatırım yaptı o şekilde çıktı oyuncular. Fasulye değil bunlar, a takım hocasının böyle bir görevi yok.
Seneye 5 tane emre çıkarsın şampiyon olamadığı zaman ilk sen söveceksin
Kotu oyunculari iyi oynatana ne deniyorHaland rodri messi xavi iniesta olmasa, guardiola da hoca değil. Ki bu sene hem haland hem rodri vardı neden şampiyon olamadı.
Psg messi mbappe neymar ile neden cl alamadı?
Futbolda en önemki paydaş hocadır, gerisi hikaye. İyi oyuncuları iyi oynatana iyi hoca deniyor. Kötü oyuncuları iyi oynatana değil
Genç oyuncuya değil, şampiyon olamayınca hocaya laf edeceksiniz.Kim alt yapıya yatırım yaptı? Şu an yapılandan daha mı fazla yatırım yapıldı zannediyorsun o zaman? Hepsi FT'nin vizyonu sayesinde topçu oldu bu adamların. Ayrıca 6-7 yıldır buradayım hangi genç oyuncuya kötü oynadı diye sövdüğümü gördün?
Sen nerelisinki renktassoyadini bari yapmakla ortadogu zihniyetinden kaçamazsın. bak benim soyadım amad. biz de ortadoguluyuz ama kendimizi gelistirdik.
saplantılı. daha ağırını yazmama gerek yokKotu oyunculari iyi oynatana ne deniyor
Tipik bir ortadogulu davranışı. Konuyu saptırıp bos yapmak.evet senin ne diyeceginin onemi yok. şu anda ne dediginin önemi olmadıgı gibi.
Sevgili hocam 4 senedir şampiyon, türkiye tarihinde imparatordan başka bunu yapan yok. Seneye de şampiyon olacak bu ilk 5te 5 olacak, sen ve senin gibiler ağlamaya devam edin
Hem herkese şampiyon yapsınOkan hocadan ne bekleniyor şampiyon olup avrupada başarılı olması ayrıca Sizin o genç dediğiniz topçular 20 lerce 30 kara transfer oluyor ki o bile kumar.Chelsea 500 milyon euro harcadı gençlere sonuç? Sıfır.Bizim nereye geleceği belli olmayan topçuları 40 50 veremeyiz ayrıca sürekli yarışın içindeyiz.Rakibimiz fenarasyon ve hakemlere karşı mücadele ediyor bu takım.
urfalıyım renktasSen nerelisinki renktas
Şampiyon olunca da hocaya laf ediyoruz sorun yok, şampiyonluk gelince başkaları gibi her şeyi sümen altı etmiyoruz Allah'a şükürGenç oyuncuya değil, şampiyon olamayınca hocaya laf edeceksiniz.
Hocanın görevi şampiyon olmak bitti gitti
Geldiği dönemdeki mesajlara bir bak becerebiliyorsan; benden daha çok destekleyen birini bulursan haberdar et lütfen. Okan Hoca 2 sezondur fena sıçıyor, rakipler daha ağır sıçtığı için hedefi buluyor olması pek de marifet değil. Koca sezon geçti; bana ligde net iyi oynadığımız 10 maçı sayabiliyor musun? Hadi bakalım, bekliyorum!Sevgili hocam 4 senedir şampiyon, türkiye tarihinde imparatordan başka bunu yapan yok. Seneye de şampiyon olacak bu ilk 5te 5 olacak, sen ve senin gibiler ağlamaya devam edin
2 takımlı ligi 4 senedir fener alsaydı burada böyle rahat rahat değil, sabah akşam nasıl şampiyon olabiliriz lig çok zor fener her sene daha iyi oluyor sınırsız paraları var diye konuşuyorduk. 4 senedir okan buruk şampiyon yaptığı için şampiyon olmak kolay geliyor.hoca inşallah 14 sene şampiyon olur
ama şu fatih terim ile kıyaslamayı bırakmak lazım
birisi 8-0 yerine 6-0 yenilince şerefli mağlubiyet sayan bir ülkenin ümit milli oyuncularını alatak, alt yapıdan emreleri çıkararak, diyarbakırdan, karabükten, afyondan oyuncular alarak bunları avrupanın zirvesine taşımış bir adam ki futbol o gün bugünkü gibi olsa galatasaraya 20 senelik transfer bütçesi çıkaracak satış imkanı hazırlamıştı
bugün ise sadece 2 takımlı bir lig için elimizdeki gayrimenkul parası ile her sene kaç bek oyuncusuna kaç milyon harcadığımızın haddi hesabı yok
aynı başarılar değil