Hem icardiyi hem osimnheni topçu gösteren okan hocadır. Ki son sene osimhen top bile oynamadı ligde

mesela bu çok uç bir pozisyon

icardiyi ilk 2 sezon futbola ısındıran, onun insani yönlerini yöneten oksn hocadır

ve evet galatasaray icardiden geldiği noktada verim aldıysa oksn hoca sayesindedir

ama osimhen için durum tam tersi adamın saha içinde oynanan oyundan işkence çektiği yüzünden belli ve açıkçası iki senedir takımı ipten alan hep o

Ne nhagaymis yav. Asprillaya yazık oldu asıl. O çocukta kumaş vardı. Nhagada ışık göremedim çok
Asprilla'nın Tete'den ne farkı var bal yapamayan arılar ikisi de. Bitiricilik yok karar verme mekanizmaları sıfır. Kaleye kadar gidip pozisyonu heba etmekten başka ne yaptılar. Bruma bile çok daha iyiydi ikisinden de

Umit Akdağ, Galatasaray'a transfer olmaya sıcak bakıyor. Fenerbahçe'de oyuncuyla ciddi şekilde ilgileniyor. (Kaya Temel)

mesela bu çok uç bir pozisyon

icardiyi ilk 2 sezon futbola ısındıran, onun insani yönlerini yöneten oksn hocadır

ve evet galatasaray icardiden geldiği noktada verim aldıysa oksn hoca sayesindedir

ama osimhen için durum tam tersi adamın saha içinde oynanan oyundan işkence çektiği yüzünden belli ve açıkçası iki senedir takımı ipten alan hep o
Yalnız bu 'prematüre' oyunun önemli sebeplerinden birinin de bizzat Osimhen'in yarı profesyonel-tezcanlı tutumu olduğu gerçeğini atlamayalım, derim. Pozisyonun en başından itibaren kabak gibi ofsaytta kaldığı halde bile topu istediği, kendisine atılmadığında veryansın ettiği pek çok sekans yer etti hafızamda. İspatlayamam tabii de top 10 takımların tercih etmemesinde böyle amatörlüklerinin rol oynadığını kuvvetle muhtemel görüyorum. Birileri beni linçlesin yine, sorun değil...

Eyüp Aydın, Gökdeniz Gürpüz gibi 'elek altı' tipler hiçbir takım, hiçbir organizasyonda tutmaz ki!..Olmayan potansiyeli, hüneri ve niyeti olmayan teknik ekip değerlendirse ne, değerlendirmese ne?
Sana elek altı gelir zaten elek üstü avrupaya gidiyor bu lige gelmiyor kariyer planlaması sebebiyle. Okan hoca bile dedi yüksek potansiyelli gençleri ikna edemiyoruz diye. Bu sebeple elek altıları alıp 1-2 sezon pilot takımda veya başka takımda geliştirip elek üstü hale getirmek tek yol bence

Sana elek altı gelir zaten elek üstü avrupaya gidiyor bu lige gelmiyor kariyer planlaması sebebiyle. Okan hoca bile dedi yüksek potansiyelli gençleri ikna edemiyoruz diye. Bu sebeple elek altıları alıp 1-2 sezon pilot takımda veya başka takımda geliştirip elek üstü hale getirmek tek yol bence

ben bunu da anlamıyorum kim gelmiyor abi bize

mesele thuramsa adam zaten juvede ya da saibari gibi bayern istiyorsa zaten gelmez bunun için genç olmasına gerek de yok zaten

ama doue geliyordu sen almadın adamı, singo geldi işte, brightonda oynayan herifin adı neydi unuttum geliyordu almadın

23 yaşında bayern seviyesini yakalamış adamı tabiki alamazsın

o adam 33 yaşında da bayerne gider zaten

sen gerekiyorsa 1-2 kademe altını alıp o seviyeye çılaracaksın

yoksa para olarak da tercih olarak da zaten yarışamazsın

Nelson için Acun 5m euro veriyor deniyor, kampa gelmeden yollarımızı ayırsak güzel olur

ben bunu da anlamıyorum kim gelmiyor abi bize

mesele thuramsa adam zaten juvede ya da saibari gibi bayern istiyorsa zaten gelmez bunun için genç olmasına gerek de yok zaten

ama doue geliyordu sen almadın adamı, singo geldi işte, brightonda oynayan herifin adı neydi unuttum geliyordu almadın

23 yaşında bayern seviyesini yakalamış adamı tabiki alamazsın

o adam 33 yaşında da bayerne gider zaten

sen gerekiyorsa 1-2 kademe altını alıp o seviyeye çılaracaksın

yoksa para olarak da tercih olarak da zaten yarışamazsın
Doue gelmiyordu, uğraştık ikna edemedik. Bir çok böyle ikna edemediğimiz genç oldu. Singo'yu da zar zor 4-5 milyon maaş verip ikna ettik. Ben de onu diyorum seviyesi daha düşük olanı alıp geliştirmek zorundasın ama yarışmacı ve büyük takım olduğun hemen sahaya süremiyorsun bunları 1-2 seviye gelişene kadar. Barcelona b takımı gibi takım bu yüzden şart

Aral Şimşir, mithat pala, mert kömür vs vs kaliteli nispeten çok pahalı olmayan yerlileri almamız gerekiyor

Geri
Üst Alt