2 takımlı ligi 4 senedir fener alsaydı burada böyle rahat rahat değil, sabah akşam nasıl şampiyon olabiliriz lig çok zor fener her sene daha iyi oluyor sınırsız paraları var diye konuşuyorduk. 4 senedir okan buruk şampiyon yaptığı için şampiyon olmak kolay geliyor.

4 senedir okan buruk şampiyon yapıyor doğru ve fener hocalarını tokatlıyor bubda doğru

ama terimin yaptığının yanından bile geçemez bu da ayrı bir doğru

Geldiği dönemdeki mesajlara bir bak becerebiliyorsan; benden daha çok destekleyen birini bulursan haberdar et lütfen. Okan Hoca 2 sezondur fena sıçıyor, rakipler daha ağır sıçtığı için hedefi buluyor olması pek de marifet değil. Koca sezon geçti; bana ligde net iyi oynadığımız 10 maçı sayabiliyor musun? Hadi bakalım, bekliyorum!
Lig dediğin şey zaten en az sıçan takımın şampiyon olması, bu bir maraton her sezonun kendi içinde hikayesi var. Mourinholu sezon 11 puan fark attık, sınırsız para harcayan fenere karşı 30 puan mı fark atmamız lazım,

4 senedir okan buruk şampiyon yapıyor doğru ve fener hocalarını tokatlıyor bubda doğru

ama terimin yaptığının yanından bile geçemez bu da ayrı bir doğru
Terim avrupa kupası aldı o yüzden imparator. Ondan sonra gelen en büyük hoca Okan Buruktur.

Lig dediğin şey zaten en az sıçan takımın şampiyon olması, bu bir maraton her sezonun kendi içinde hikayesi var. Mourinholu sezon 11 puan fark attık, sınırsız para harcayan fenere karşı 30 puan mı fark atmamız lazım,
İyi bir oyun bekliyorum her mac olmasada. Maçları izlerken kabız oldum Ali gece. Oyunda gelişim istiyorum. Bunun için iyi yardımcı hocalarda lazım. Sarı gözlükten bir beklentim yok

İyi bir oyun bekliyorum her hac olmasada. Maçları izlerken kabız oldum Ali gece. Oyunda gelişim istiyorum. Bunun için iyi yardımcı hocalarda lazım. Sarı gözlükten bir beklentim yok
Burada en büyük sorun iyi bir 10 numaranın olmaması bence. Öyle bir profil gelince sorunlar çözülecektir

2 takımlı ligi 4 senedir fener alsaydı burada böyle rahat rahat değil, sabah akşam nasıl şampiyon olabiliriz lig çok zor fener her sene daha iyi oluyor sınırsız paraları var diye konuşuyorduk. 4 senedir okan buruk şampiyon yaptığı için şampiyon olmak kolay geliyor.
okan buruk'un sagladıgı konfor ortamı sayesinde nhaga'nın az süre alması gibi eften püften konulara kafa yorma lüksüne sahip olan adamlar can sıkıntısından okan buruk'a kafayı takmış. boşuna dememişler şeytan azapta gerek diye.

Okan hocamın önünden yesinler

Adamın yanakları karpuz gibi kızarmış tam fatih hoca kılıklı olmuş acayip

Burada en büyük sorun iyi bir 10 numaranın olmaması bence. Öyle bir profil gelince sorunlar çözülecektir
Orta sahamız çok kırılgan sadece 10 no da yeterli olmayabilir. Orta saha bölgesinde tamamiyle yenilenmesi lazım. Delik deşik ettiler deplasmanlarda. İnşallah duzeltirler

Haland rodri messi xavi iniesta olmasa, guardiola da hoca değil. Ki bu sene hem haland hem rodri vardı neden şampiyon olamadı.

Psg messi mbappe neymar ile neden cl alamadı?

Futbolda en önemki paydaş hocadır, gerisi hikaye. İyi oyuncuları iyi oynatana iyi hoca deniyor. Kötü oyuncuları iyi oynatana değil
Kötu oyunculari iyi oynatana iyi hoca denmiyormu? Uzatmaya gerek yok

okan buruk'un sagladıgı konfor ortamı sayesinde nhaga'nın az süre alması gibi eften püften konulara kafa yorma lüksüne sahip olan adamlar can sıkıntısından okan buruk'a kafayı takmış. boşuna dememişler şeytan azapta gerek diye.
Vallahi öyle. Bunlar yüzünden çarpılıcaz olan bize olacak. Yaşadığımız zamanın kıymetini bilin biraz her sene şampiyonluğun en büyük favorisi biziz.
Bjk 6 ayda bir hoca değiştirip seçim yapıyor, fener Yılda bir seçim yapıyor. Bunun en büyük nedeni Okan buruk.
Bjk kasımda 2 maç kaybedince lig bitti okan buruk puan kaybetmez diyor, fenerliler ağustosta göztepeye 1 puan verdi tamam bitti dediler. Adamların ne yaşadığının farkına varın.

Eee, 10 maç sayamadıysan ne anlatıyorsun? Rakipler de belli hani.

kişi odaklı düşünmek işte konuyu hep satmaya götürüyor

insanlar birine taptıkları zaman ona en haklı eleştiriyi bile kabul etmiyorlar

aynı anda iki saldırı oldu meselabana az önce forumda

birisi bir başka balıkta daha önce söylediğim klopp guardiola gelmiyorsa okan hoca ile devam edilmeli dememle dalga geçmiş(oma da zamanı gelince dalacağım)

yani ona göre okancıyım

ama açık seçik şekilde 23 yaşındaki adama bebek muamelesi yapıp sürekli 40 milyon bonservis üstüne 8 milyon maaşlı oyuncu istemesine eleştiri getirince fe şampiyonluğa üzülen adam oluyorsun

yahu mesele nhaga mı mesela ki adam öyle kötü de değil uçmasa da

nasıl oluyor da kaan ondan daha çok süre almış mesele bu

Vallahi öyle. Bunlar yüzünden çarpılıcaz olan bize olacak. Yaşadığımız zamanın kıymetini bilin biraz her sene şampiyonluğun en büyük favorisi biziz.
Bjk 6 ayda bir hoca değiştirip seçim yapıyor, fener Yılda bir seçim yapıyor. Bunun en büyük nedeni Okan buruk.
Bjk kasımda 2 maç kaybedince lig bitti okan buruk puan kaybetmez diyor, fenerliler ağustosta göztepeye 1 puan verdi tamam bitti dediler. Adamların ne yaşadığının farkına varın.

okan hoca gitmeli mesajı mı var ortada kendi kendinize yazıp oynuyorsunuz anlamadım ki

Şaka yaptık ama ciddi ciddi Dk bitimine kadar hamle yapılmayacak gibi
Sonra hocamiz niye niyagayı oynatmiyor diyorsunuz.

Antalya maçının ilk golünü izlesin. Adamlar 3 - 4 pas yapıyor sanırsın skor belli olmuş ve bitmesini bekliyorlar. Kimse ama kimse basmıyor. Sonra o paslarin devamında golü yedik. Tecrübeli orta sahalari gördük. Allah'tan Osimhen ve Lang karrakter koydu da büyük rezillikten kurtulduk.

Kötu oyunculari iyi oynatana iyi hoca denmiyormu? Uzatmaya gerek yok
Kötü oyuncuları iyi oynatana saplantılı denir.
Çünkü eninde sonunda o kötü oyuncular sahada saçmalar sen şampiyon olamazsın. Olurum sanırsın oyuna taktiğe saplanır kalırsın.
Bizim berkan taylan halilli sezon tam da böyleydi. Olacak sandık ama kalite yetmiyor

Ya kardeşim 4 senedir 10 maç yenilmedik ne anlatıyorsun 🤣
Takımın sezon boyunca ligde sergilediği oyundan menunsan, sana diyecek lafım yok artık. Umarım böyle boktan futbolla da olsa seneye yine şampiyon oluruz bir şekilde. Sonuçta ben de bir taraftarım.

Geri
Üst Alt