Transfer Nöbeti #3

Can Uzun Transferi?

• Kullanılan toplam oy
    132
  • Bu anket kapanacak: .
Moruk içinde okanın olduğu bir komiteye güvenmek için düpedüz saf olmak lazım hele konu transferse

Pahalı adam almak doğru adam almak değil bunlar bir bok bilmiyor

Ayhan akman da pasifize ettiler beni diyip istifa etmiş karıştırmamışlar 1-2 senedir hiçbir şeye kafalarına göre takılmak için

Erdeni de yedi sorguluyo diye
Bu sene bence bunu da aşacağız ya, şimdilik çok erken bekleyip görelim bakalım nasıl bir plan vs olacak

Haziranda full kadro istemiyorum, 10+4 açıklanmış hala bitik icardiye teklif yapılıyor. Eskaza icardi teklifi kabul etse ne yapacaksın? Al kadro yap bakalım icardili, zaten +4 hiçbir oyuncu bulamıyorlar.
Geçen +2 hakkımız vardı kimse alınmadı, nedeni ne acaba
Tamam Ali sensin. 365 günü 1 günde yorumlamaya devam renktaş

kante-genduzi ikilisi aşırı overrated bir ikili. torreira tek başına ikisinide sahadan sildi

12 13 adam ne yaw

Mutlaka iyi isimler alacağız, para da var, ben rahatım biraz ya
1 - Icardi, Asprilla ve Lang şu an mevcut futbolcumuz değil 3 kontenjanlık ihtiyaç çok net var.
2 - Sara yüksek ihtimal satılacak 4'ncü transfere ihtiyaç duyacağız.
3(Performansı düşük ya da istikrarsız kısmı) - Ahmed, Günay, Kaan, Arda, Sanchez - 5 kontenjan daha soru işaretli ki kendi fikrim bunların hepsiyle direk yollar ayrılmalı çünkü 0 performans alıyoruz. Singo(Bunu ayrı tutuyorum genç) + İlkay(Yerli ve tecrübeli kontejanından 1 kişi yiyecekse bu yemeli) 4+5 = 9 kontenjana ihtiyaç var.
4 - Yusuf Demir ayrıldığını düşünürsek 9+1 = 10 kontenjan zaten en normal tabloda gidiyor.

Icardi, Asprilla, Lang / Sanchez, Arda, Kaan, Günay, Ahmed / Yusuf Demir = 10 kişi buradan gitti. (Singo'nun durum belirsiz kalabilir de tekliflere göre gidebilir de)

Zaten mevcut kadroyu koruyup upgradelemek için en az 10 kişiye ihtiyaç var ve bizim kadronun ekstradan 2-3 yerli takviyesine daha ihtiyacı var. Toplamda 12-13 transfer yapmadığımız her senaryoda CL'nin getireceği ekstra yükle beraber tamamen iptal oluruz.

Uğurcan
Günay

Sallai - Sanchez - Abdülkerim - Jakobs
Singo - Kaan - Arda - Eren

Lemina - Torreira
Nhaga - İlkay

Sane - Sara - Barış
Yunus - Asprilla - Lang

Osimhen
Icardi

5.seneye giriyoruz daha neyi görecez yaw :)

4 senede aldırdığı 90 adamın 80i patlak çıkmış
Abi yaz geldi şampiyon olduk DK'da milli takım izleyeceğiz, hiç takmıyorum şuan transfer o bu şu sonra geriliriz illa olacaksa :asd: :asd:

Boş ver gitsin abi

Jim Carrey Relax GIF by Team Coco

genc yerlileri toplayalim
Can Uzun Aral Simsir bunlar iyi guzel ama guzide ulkemizin topraklarinda yetismis ve yetismekte olan gencolari boynu bukuk birakmayalim
bu isimlerin basinda Umit Akdag gelmekte an itibariyle

10 numaraya alacağımız adamın iyi çıkıp çıkmaması bu seneki kaderimizi belirleyecek. Mertens katkısı verecek 1 adam alabilirsek gene götürürüz işi oraya Can man alakasız bir adam alıp geçersek sıkıntılı bir sezon bizleri bekliyor demektir

Tamam Ali sensin. 365 günü 1 günde yorumlamaya devam renktaş
Ne alakası bir günle. 4 yıldır yaptığımız her transfer saçma acele son dakika plan program yok. Osimhen piyangosu çıkmasa son 2 yıl fb şampiyonluğu izliyorduk.

Okan buruk ne kadar iyi teknik direktörse, o kadar kötü sportif direktör. Transferden takım yapılanmasından zerre anlamıyor, ne yerlileri alabiliyor ne genç alabiliyor ne mevkileri doğru dürüst dolduruyor. Her sene aynı rezalet tranfer dönemleri bu sene farklı olmaz.

Şimdi 10+4 bahaneleri konuşuruz.
Temmuz ortasına kadar dünya kupası bahanesi
Sonra ağustos ayı bilmem hangi ligde transfer dönemi kapanıyor
Ve eylülde son gün sözde fırsat transferi.

Galatasaray berbat transfer yapan bir kulup kabul etmek gerekiyor

1 - Icardi, Asprilla ve Lang şu an mevcut futbolcumuz değil 3 kontenjanlık ihtiyaç çok net var.
2 - Sara yüksek ihtimal satılacak 4'ncü transfere ihtiyaç duyacağız.
3(Performansı düşük ya da istikrarsız kısmı) - Ahmed, Günay, Kaan, Arda, Sanchez - 5 kontenjan daha soru işaretli ki kendi fikrim bunların hepsiyle direk yollar ayrılmalı çünkü 0 performans alıyoruz. Singo(Bunu ayrı tutuyorum genç) + İlkay(Yerli ve tecrübeli kontejanından 1 kişi yiyecekse bu yemeli) 4+5 = 9 kontenjana ihtiyaç var.
4 - Yusuf Demir ayrıldığını düşünürsek 9+1 = 10 kontenjan zaten en normal tabloda gidiyor.

Icardi, Asprilla, Lang / Sanchez, Arda, Kaan, Günay, Ahmed / Yusuf Demir = 10 kişi buradan gitti. (Singo'nun durum belirsiz kalabilir de tekliflere göre gidebilir de)

Zaten mevcut kadroyu koruyup upgradelemek için en az 10 kişiye ihtiyaç var ve bizim kadronun ekstradan 2-3 yerli takviyesine daha ihtiyacı var. Toplamda 12-13 transfer yapmadığımız her senaryoda CL'nin getireceği ekstra yükle beraber tamamen iptal oluruz.

Uğurcan
Günay

Sallai - Sanchez - Abdülkerim - Jakobs
Singo - Kaan - Arda - Eren

Lemina - Torreira
Nhaga - İlkay

Sane - Sara - Barış
Yunus - Asprilla - Lang

Osimhen
Icardi
Halletsinler ahb yaw, olur bir şekilde herhalde, kritik 2-3 ekleme sonrası yan parçalar için eylül vs kadar hallolur bence

Şimdi gerilmeye strese hiç gerek yok yaw

Halletsinler ahb yaw, olur bir şekilde herhalde, kritik 2-3 ekleme sonrası yan parçalar için eylül vs kadar hallolur bence

Şimdi gerilmeye strese hiç gerek yok yaw
Atam haklısın ama 4 sene önümüzde yüzümüze yüzümüze vuruyor son gün Gardi çıkıp Icardi + Osimhen düşeşlerini atmasak neler olacağını sende biliyorsun.

Verdikleri hiçbir sözleri tutmayan bir yönetime sahibiz rakipleri geçtim ne yaparlarsa yapsınlar biz kendimize baktığımız senaryoda bu yönetime güveniyorum gözüm kapalı bu işi hallederler diyebiliyor musun içtenlikle söyle çünkü benim kendi düşüncem güvenmiyorum.

Yani Icardi + Osimhen şanslarıyla bu noktadaysak geri kalan her şeyi sorgulamak gerektiğine inanıyorum çünkü bu bir kadro planlamasının getirdiği durumlar değildi.

Odegaard(Brahim Diaz), Lesley Ugochukwu, Pavlovic. Sara, Barış gibi ana oyuncuların satılmadığı denklemde şöyle 3 ana oyuncu transferini yapabilirsek rakipler ne yapmış hiç umurumda olmaz.
Uğurcan
Singo- Sanchez- Pavlovic(Bardakçı)- Jakobs
Lesley-Sarra- Odegaard
Sane-Osimhen- Barış
Nasıl?

Bizim yonetim icardi isini de bahane ederek DK sonuna kadar takilalim modunda gibi geliyor biraz.

Teknik heyet vs istemeyecek, baskan"durun yahu belki evet der"i mi bekleyecek tum transfer hesap kitabi icin. Oyle sacma mantik mi olur

Icardi ve yerine adam alabiliyorsan Lemina 10+4 denkleminde bence sozlesme yenilenmemesi gerekenler. Lemina hadi ise yarayan yanlari var ama icardi isi gereksiz yere uzatiliyor (belkide bitti ama surec devam ediyor diye servis ediliyor)

Atam haklısın ama 4 sene önümüzde yüzümüze yüzümüze vuruyor son gün Gardi çıkıp Icardi + Osimhen düşeşlerini atmasak neler olacağını sende biliyorsun.

Verdikleri hiçbir sözleri tutmayan bir yönetime sahibiz rakipleri geçtim ne yaparlarsa yapsınlar biz kendimize baktığımız senaryoda bu yönetime güveniyorum gözüm kapalı bu işi hallederler diyebiliyor musun içtenlikle söyle çünkü benim kendi düşüncem güvenmiyorum.
Ahb ben Dursun Özbek yönetimine hiç bir zaman güvenmem yaw, ama şuan her şey için çok erken sezonu erken açacak takımlar düşünsün onların vakti az

Ahb ben Dursun Özbek yönetimine hiç bir zaman güvenmem yaw, ama şuan her şey için çok erken sezonu erken açacak takımlar düşünsün onların vakti az
Rotasyona alacağımız oyuncu içinde Deniz Gül, u23 oyuncular, yerli rotasyon için açıkçası Ağustos ayını beklememek gerektiğini düşünüyorum yoksa Thuram, Camavinga bu seviyeler için beklenebilir.

Aceleye gerek yok ama devamında ne olacağını az çok tahmin ediyoruz.

Takıma güveniyorum ben, iyi eklemeler de yapacağız.

Önemli olan genç ve aç isimleri iskelete doğru eklemek, şuan takımda 4 yıldır şampiyon olan isimler var, iskelet kadroya 2-3 yeni isim eklenirse yine en iddialı biz oluruz.
Takıma güveniyorum ama yönetime hiç güvenmiyorum çünkü amatörce iş yapıyoruz transferde. 1 tane profesyonel iyi yönetici koyamadılar oraya

genc yerlileri toplayalim
Can Uzun Aral Simsir bunlar iyi guzel ama guzide ulkemizin topraklarinda yetismis ve yetismekte olan gencolari boynu bukuk birakmayalim
bu isimlerin basinda Umit Akdag gelmekte an itibariyle
Genç toplamak geleceğe yatırımdır önce yapılması gereken daha elzem işler var. Bizim kadroda bi miktar revizyon lazım ve bu sebeple en az 2-3 tane yıldız topçu lazım önce önümüzdeki sezon için.

Maşallah aslan hocamın yere düşmeyen sözü yok

Her söylemi bam güm götümüzde patlıyor

"Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Juventus maçı öncesinde İtalyan basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu. İnter'de forma giyen milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu hakkında da ; onu kollarımız açık bir şekilde bekliyoruz" ifadelerini kullandı."

Bu kadar önemli sezonda Duran gibi soru işaretlerine gerek yok.

Geri
Üst Alt