Sonra hocamiz niye niyagayı oynatmiyor diyorsunuz.

Karşısında ''Hocam, bütün kariyerin boyunca hangi yerli genci cilalayıp da piyasaya sunmaya çalıştın, başardığın oldu mu?'' diye sorabilecek biri olamayacağını bildiği için ne kadar da rahat herif? Barış filan onun marifeti değil, peşinen söyleyeyim.

Karşısında ''Hocam, bütün kariyerin boyunca hangi yerli genci cilalayıp da piyasaya sunmaya çalıştın, başardığın oldu mu?'' diye sorabilecek biri olamayacağını bildiği için ne kadar da rahat herif? Barış filan onun marifeti değil, peşinen söyleyeyim.

Barış kimin marifeti? Montella'nın falan mı, hayır görüyoruz çünkü Montella'nın elinde korkuluk görevi görüyor anca çünkü

Okan Buruk açiklamaları özet:
3dda83b6c4bad61990f79b3086daacf0.jpg

İnlesin tüm ülke zaferinle şanlı GALATASARAY..

Okan‘in aciklamalari skandal

Dortmund, Frankfurt, Porto, Benfica, Ajax gibi kulüpler bir sürü yabanci topcu alip gelistirip büyük paralara satiyor bunlar simdi yanlis mi yapiyor

Boey‘i yetistirip büyük paraya sattik kötü mü oldu simdi

Tamamen yetistirmeye odakli bir kulüp olalim demiyorum ama bizim gibi kulüp belli ölcüde oyuncu yetistirip satis yapmak zorunda

Beyefendiyi sadece Osimhen, Icardi, Mertens gibi hazir oyuncu kesiyor, kendisini tasiyacak oyuncu istiyor tabiki

Tff'nin yerinde olsam 5ten fazla u23 üzeri oynatan takıma para ve puan silme cezası veririm. Bu iş başka türlü olmayacak

23 yasinda adamin nesini yetistireceksin okan bey adama futbolu unutturma raziyiz. 23 yanındakileri 13 yasinda gibi görmesi sinirlerimi tepeme ziplatiyor. Sürekli bahane. Bahanesi de icardi kalirsa biz ne yapacagiz. Kalmasın o zaman bilader tövbe tövbe.

Kimseyi göndermiyoruz ve bu yüzden transfer hakkımız dolu hüüüü diye ağlayacağına işe yaramayanları gönderip daha iyi oyuncular almayı denese sonra yedekler iyi katkı veremiyor diye ağlıyorsun sana hoca diyenin neyse

Genç diye 10 kağıda Jelert kilitlediler en son. Uçuk maliyetlere çıkmadıkça sana gelebilecek oyuncuların çapı belli.

Okan hocam baby lemina laflarından falan hoşlanmıyor belli. Elin bebesini ben mi büyütecem diyor

İnlesin tüm ülke zaferinle şanlı GALATASARAY..

Bu arada Okan Buruk orada +4 muhabbetinin saçmalığını anlatmak istemiş ama bayağı yanlış yerden bağlıyor. 4 tane yabancı genç almaya zorlayacağına beni serbest bırak da adam gibi Avrupa kulüpleri ile yarışacak kadro kurayım diyor. Icardi ve 10 yabancı muhabbeti ise tam saçmalık. Teklif yapmayın arkadaş, sözleşmesi bitmiş işte güzel güzel saygıyla, sevgiyle ayrılın.

Yav öyle yabanci siniri olmayan, nerdeyse 1 milyar € geliri olan Bayern bile Afrikadan 18 yasinda bir OS getirip ona 4 macta forma sansi veriyor. Sen kimsin de 22-23 yasindaki artik o yasta rahat 4-5 sene profesyonel olmus oyunculara burnunu kiviriyorsun?

Önüne iyi bir oyuncu geldiyse Icardi‘yi salip kapacaksin

Icardi‘ye teklif yaptigimiz icin oyuncuya gidemedik ne demek yav

Şu ekonomide 10 sene önce hayal olan palmeirastan falan bile iyi gencoyu getirirsin yav çok zor iş değil senin sistemin olmazsa her işi 2 kişiye yüklersen oyuncu izlemezsen zaten çoğu transferi karavana yapıyorsun Sara gibi çoğu maçta top oynamayan adam var bu 10 yabancının içinde o açıklama ne mesela 10 yabancımızın hepsi süper mi bizim şimdi

Barış kimin marifeti? Montella'nın falan mı, hayır görüyoruz çünkü Montella'nın elinde korkuluk görevi görüyor anca çünkü
Barış' ın manyaklığı; herif adanmışlığı sayesinde fiziksel bakımdan öyle bir seviyeye geldi ki Osimhen hayvanı bile ''Hayvan o, Afrika' da böyle deriz'' ifadesini kullandı. Peki, teknik-taktik bakımdan, şut-pas vs, aynı derecede seviye atlayabildi mi sence? Ben 2 yıl öncesine göre pek de bir gelişim göremiyorum maalesef.

TFF'nin başındaki kişinin bizimle ayrı bir husumetinin olduğunu bile bile sürekli sınırdan dolayı şikayette bulunmak saçma değil mi? Ne hedefleniyor, düzeleceğini mi? Her yayında, röportajda şikayet ediyoruz.

Bu sınırı ortadan kaldırmanın veya esnetmenin 2 yolu var. Arka planda siyaset kanadından yardım istemek ya da diğer kulüpler ile anlaşarak baskı yapmak. Şampiyon olmuş takım sürekli sınırdan şikayet ederse rakipler de değişsin diyeceğine acaba kalsa mı der, bizim şampiyon olmamızı istemeyen TFF de böyle devam der.

Geri
Üst Alt