IMG_1665.webp

Haber metinleri için şunu kullanan zata prim vermeyelim

Bu sene en ufak başarısızlıkta ortalık yıkılır yok öyle 4 sene şampiyon olduk bu iş bitti eğer 5'nci sene kaçıyorsa kendi hatalarımızdan, yapılan saçma sapan açıklamalardan gidecek ve bunu göz göre göre yapıyor olmalarından kaynaklanacak.

Icardi ile uzatsınlar, yarın bir gün puan kayıpları başladığında yine kenardaki tavırlarından sonra ıslıklandığında efsane statüsünden çıkacak durduk yere rol model belirlenen milyonların, çocukların yıldızı adam artık yok olacak.

Vedaları bir türlü düzgün yapamıyoruz vakti geldiyse uzatmanın manası yok efsane olarak ayrıl bak Mertens ve Muslera'ya gayet güzel ayrılık oldu. Onların yerini doldurabildik mi Uğurcan piyangosu olmasa dolduramazdık zaten Mertens dolmadı. Sırf bu plansızlık, iş bilmemezlikleri yüzünden süreç böyle işliyor Icardi gitse pinti pazarlığı yapacaklar.

Tabi planın yoksa başkan olarak "Icardim benim, gitme benim, canım benim, aşkın olayım gitme, sen gidersen biz forvet planımızı yapmadık" gibi cümleleri duyar gibiyiz.

Icardimiz de kaldığına göre tamamdır şampiyon takım bozulmuyor. Lemina da kalmalı herkes kalmalı transfere gerek yok

Her turlu zarardayiz. Yirenkyi gelmeyi istemedi bahanesini de kabul edemem malesef. Sen ne kadar ugrastin getirmek icin?

Bu beceriksiz yönetim varken gelmek istemiyor bahanesi kabul edilemez. Erden baskan nasil ikna edip getirdi okadar yildizi?
Erden Timur'da genç, gelecek vadeden istediği oyuncuları getiremedi. Baturina, Zakharyan vb. örneklerdi onlar gelmeyince takımında sorunlu olan Zaniolo'yu getirmişti. Yani Erden Timur bile bahsettiğimiz kalitede gençleri ikna edemiyordu çoğu zaman. Şu anki yöneticiler ile Erden Timur arasında ciddi bir fark var tabi. Erden Timur'un her zaman tatmin edici bir yedek planı vardı. İlk 2 sıra ile uğraşırken onların gelmediği durumda 3. sırayı zaten bağlamış oluyordu. Şu an bu beceride de bizde kimse yok maalesef.

Sizlere bu yönetim mustehak

Kaldi ki madem parayla neden ikna edemiyorlar bu gencleri?

Erdenin verdigi maaslara bak bide singonun aldigi maasa bak

Genc oyuncular o yasta paraya fazla bakmiyor. Bakan olsan Arabistana gidiyor. Orda bir kac örnek var. Bu Erden Timuru elestirmek veya simdiki yönetimi korumak degil. Bence ama para haric oyunculari fazla argüman ile ikna edemiyoruz. Burda Manzambi, Thuram, Camavinga falan konusuldugunda bu heriflerin bize hicbir yönetimin getiremeyecegini diye düsünüyorum ben. Piyasasi olup üstüne yasi genc olan bir oyuncu Türkiye'ye gelmeye bence sicak bakmaz. Hele mesela Napoli'den 2,5 alan herif biz 3,5 verirsek bile bizi tercih etmez diye düsünüyorum.

Üstüne biz ve Fb son 2 senede öyle maas dagitmaya basladik ki, artik Gueye gibi Villarreal'da 1,5 net alan herif bize 5 milyondan kapiyi aciyor. Ligin Avrupa'da hic iyi repütasyonu yok üstüne maaslar öyle seviyeye geldi ki, bizi bence cogu kisi Arabistan Ligi Light olarak görüyordur.

Ben Munoz, Manzambi, Thuram falan alamadik diye hicbir yönetimi elestirmem cünkü bu adamlar buraya gelmez

genç ama 11 oynayacak topçular pahalıymış. 6-7 milyonlar çerez parası oldu kulüp için zaten. şöyle 30-40 verecekler ki mecbur oynatsınlar. 3'lünün beklerine para gömmekten iki genç alıp takıma koyamadılar.

İcardi rekor bedelle corum sk gidebilir

Geri
Üst Alt