- 21 Haziran 2011
- 27.046
- 7.247
- 2.238
Malang Sarr fırsat transferi sözleşmesi bitiyor çünkü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
malang sarrı alış fb
kötü bi stoperMalang Sarr fırsat transferi sözleşmesi bitiyor çünkü
Ayça hanımıda begenirim açıkcası bu konuda yardım edemeyeceğim heisAyça Ayşin Turan, son zamanlarda beni benden alıyor Burcu Özberk'in tahtını elinden alacak acil yardım edin. @Oğuzhan Sesko @Naci Liboş

Yaw dun bir yanimda Guney Afrikali diger yanimda Cek kizlar vardi da hanim yanimda oturdugu icin pek etud edemedim. Icimde kaldi.Ayça hanımıda begenirim açıkcası bu konuda yardım edemeyeceğim heis![]()
Como almak istemiyorsa biz alalım. Real Madrid versin bize %50'sini 30 milyona yada kaç para istiyor 50-60'a tamamlarsa verelim. u23'e de uyuyor.
en az 60-70kaç para salarlar bu cocugu
Como almak istemiyorsa biz alalım. Real Madrid versin bize %50'sini 30 milyona yada kaç para istiyor 50-60'a tamamlarsa verelim. u23'e de uyuyor.
Yıllık çift haneli maaş isteyen, net güven vermeyen, genelde sadece 3'lü de öne çıkmış bir oyuncu istediği kadar fırsat olsun alınmamalı.Malang Sarr fırsat transferi sözleşmesi bitiyor çünkü
Dediğin doğru ama Real'de anladığım Como'ya tüm haklarını satın alın demiş galiba para kazanmak istemiş. Como'da buna yanaşmıyormuş tabi 70-80 istiyordur Real. u23 keşke biz alabilsek ama öyle bir durum ortaya çıktığı anda Arsenal çöker kendisine.Benim bildigim Nico Paz 1 yil daha Como'da kalip Sl'de oynamak istoyormus..Real su an cok karisik adama hak vermemek mumkun degil