O iş yaş üstat
Angelo Fulgini'ye ne diyorsun
bence de o is yatmistir-da, garip geldi bugune rast gelmesi(twitt).
- angelo fulgini - diger bir deyisle nazarimda *chance creator. begendigim kumasi iyi ve de fundamental yonu kuvvetli bir profil. keske olsa. tahminim *epl yapar veya fransa *tepe den biri, misal marsilya/monaco ozelikle...tam potansiyelini ortaya cikarmasina yonelik onumuzdeki 1 -2 yilin onemli olacagi kanaatindeyim. tipoloji olarak *old scholl goruyorum kendisini pozitif anlamda...< bazi *ikon oyuncularin top surusu ve top kullanimi esintilerini gozlemliyorum kendisinde(ornk; *johan micoud vardi-hatirlarsan , *zidane nin golgesinde kalmisti) .< angelo sentez gibi tipoloji bir nevi.
klasik mevkisi bold sekilde belli olan ~ duz takilan bir tipoloji olmadigindan ; orta saha ve on alan ozelinde asiri *versatile bir oyuncu oldugunu dusunuyorum. hocasi da etinden suyundan yararlaniyor ,.
- ilk ciktigi donem, 17~19 yas arasinda fransa 2.liginde 80 civari mac oynamak az buz degil diye dusunuyorum.
bu arada, kendisinden 1 yas kucuk *lucas paqueta (lyonlu) 65 m ~ ettigi bir yerde,
fulgini kanimca mevcut ederinden daha fazla bir yerde benim gozlemimde, bunu da bold kanitlamasi adina en basta belirttigim donemec olan 1~2 yil zarfinda gostermesini bekliyorum. dolayisiyla bir ust takim yapmali.<-> *bitiriciligi daha iyi olan bir takima *ozellikle....
bizlik bir durum olsa resimin sekli degisir elbette.daha detaya inmek isterim nacizane.
ps: bizdeki mevcut gol bolgesindeki profillerle oynarsa- yazik olur. misal, saglam,eski donem falcao ile cilgin atardi servis tandansli.