Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
William Carvalho bizim seviye icin cok iyi adam. Yalniz bonservis beklentileri 5m falanmis oyuncunun maas beklentisi de 3.5m imis. Uc yillik kontrat versen yaklasik 16m maliyeti olur. 30'unu gecmis bir adam o maliyete cok baska bir isim olmali Gueye gibi.

Zaten ilgilendigimizi hic sanmiyorum.

Emre kılınça güvenim kalmadı ,o sivastaki emreden eser yok.bi takasa güzel gider.bizde bi kerem var bi yunus birde morutan .morutana sahip çıkılırsa olumsuz bakmam ama tamamiyle oyuncuyla ilgilenilmesi ve potansiyelini ortaya çıkarması gerekir teknik ekibin.eğer uğraşmayacaklarsa gelişimini sağlayacak koşullar şartıyla iyi bi takıma kiralanmalı.

Her bölgeye as yedek net oyuncu havuzumuz olmalı.iş ahlakından mentalinden yeteneğine kadar iyi oyuncular olmalı.yetenekli diye alıyoruz ya iş ahlakı yok ,ya mentali zayıf.mental,fiziki gelişim felan hadi neyse klüp geliştirir oyuncuyu ama iş ahlakı yoksa tembel veya karaktersiz eğitilmez geliştirilmez.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bizde kimse yapamıyor ki
kerem deniyor ama onlar da genelde rakip savunma oyuncusunun ayağında sonlanıyor.
baba kanat adamı lazım bu sebeple
şimdi baktım da varmış :O keremi bir yerde takımın en iyisi ve 2.4 olarak görmüştüm. bu sitede sadece carvolhoya bakıp attım buraya.
1656193203503.png

William Carvalho bizim seviye icin cok iyi adam. Yalniz bonservis beklentileri 5m falanmis oyuncunun maas beklentisi de 3.5m imis. Uc yillik kontrat versen yaklasik 16m maliyeti olur. 30'unu gecmis bir adam o maliyete cok baska bir isim olmali Gueye gibi.

Zaten ilgilendigimizi hic sanmiyorum.

alırsa fb alır onu ya, jorge jesus faktörüyle de öne çıkarlar gibi

mert müldür 8 milyon bonservis maaşı kaç para olacak bu arkadaşın? Lan taliscaya paragöz diyorlar pahalı diyorlar. bu nasıl iş? mert müldür kaç maç çevirecek? marcelo mu bu? dani alves mi? cafu mu? zanetti mi? carlos mu?..
Yerli Tomiyasu.

Ertem'den kara haber gelmiş maalesef. Müldür çok ihtiyacımız olan bir oyuncuydu yazık oldu.

O iş yaş üstat

Angelo Fulgini'ye ne diyorsun
bence de o is yatmistir-da, garip geldi bugune rast gelmesi(twitt).

- angelo fulgini - diger bir deyisle nazarimda *chance creator. begendigim kumasi iyi ve de fundamental yonu kuvvetli bir profil. keske olsa. tahminim *epl yapar veya fransa *tepe den biri, misal marsilya/monaco ozelikle...tam potansiyelini ortaya cikarmasina yonelik onumuzdeki 1 -2 yilin onemli olacagi kanaatindeyim. tipoloji olarak *old scholl goruyorum kendisini pozitif anlamda...< bazi *ikon oyuncularin top surusu ve top kullanimi esintilerini gozlemliyorum kendisinde(ornk; *johan micoud vardi-hatirlarsan , *zidane nin golgesinde kalmisti) .< angelo sentez gibi tipoloji bir nevi.

klasik mevkisi bold sekilde belli olan ~ duz takilan bir tipoloji olmadigindan ; orta saha ve on alan ozelinde asiri *versatile bir oyuncu oldugunu dusunuyorum. hocasi da etinden suyundan yararlaniyor ,.

- ilk ciktigi donem, 17~19 yas arasinda fransa 2.liginde 80 civari mac oynamak az buz degil diye dusunuyorum.

bu arada, kendisinden 1 yas kucuk *lucas paqueta (lyonlu) 65 m ~ ettigi bir yerde,
fulgini kanimca mevcut ederinden daha fazla bir yerde benim gozlemimde, bunu da bold kanitlamasi adina en basta belirttigim donemec olan 1~2 yil zarfinda gostermesini bekliyorum. dolayisiyla bir ust takim yapmali.<-> *bitiriciligi daha iyi olan bir takima *ozellikle....

bizlik bir durum olsa resimin sekli degisir elbette.daha detaya inmek isterim nacizane.

ps: bizdeki mevcut gol bolgesindeki profillerle oynarsa- yazik olur. misal, saglam,eski donem falcao ile cilgin atardi servis tandansli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt