Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 108.479
- 95.479
- 4.978
hassssssssssstır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
an kokusu aldimkonu şuan ne kokuyor
bak adam ne kadar net, yok görüşmeler tıkandı, yok Cenk Ergün lavabo açıcı almaya gitti toplarına hiç girmiyor
haklısın da ben onu demiyorum bu parayı veriyorsan bizim için takımı taşıyacak adam olmalı. 10 milyonda isteyebilirler hiç problem değil. sende 10 tane 10 milyon olur al da .. bizim orta saha berbat. sağ kanat bir şekilde olur. bize özel oyuncu lazım ben öyle düşünüyorum ve parayı da buna harcamalısın bence.5 mılyona aldıgın mıllı takımda oynattıgın formda oyuncunu isteseler kaca satarsın
haklısın da ben onu demiyorum bu parayı veriyorsan bizim için takımı taşıyacak adam olmalı. 10 milyonda isteyebilirler hiç problem değil. sende 10 tane 10 milyon olur al da .. bizim orta saha berbat. sağ kanat bir şekilde olur. bize özel oyuncu lazım ben öyle düşünüyorum ve parayı da buna harcamalısın bence.
Yanlış yere gitmiş renktaş.Cenk ergün danimarkaya gitmiş solbakeni soruşturmuş çocuk ben trye gitmem demiş
ErtCuntErtcock