Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bence de o is yatmistir-da, garip geldi bugune rast gelmesi(twitt).

- angelo fulgini - diger bir deyisle nazarimda *chance creator. begendigim kumasi iyi ve de fundamental yonu kuvvetli bir profil. keske olsa. tahminim *epl yapar veya fransa *tepe den biri, misal marsilya/monaco ozelikle...tam potansiyelini ortaya cikarmasina yonelik onumuzdeki 1 -2 yilin onemli olacagi kanaatindeyim. tipoloji olarak *old scholl goruyorum kendisini pozitif anlamda...< bazi *ikon oyuncularin top surusu ve top kullanimi esintilerini gozlemliyorum kendisinde(ornk; *johan micoud vardi-hatirlarsan , *zidane nin golgesinde kalmisti) .< angelo sentez gibi tipoloji bir nevi.

klasik mevkisi bold sekilde belli olan ~ duz takilan bir tipoloji olmadigindan ; orta saha ve on alan ozelinde asiri *versatile bir oyuncu oldugunu dusunuyorum. hocasi da etinden suyundan yararlaniyor ,.

- ilk ciktigi donem, 17~19 yas arasinda fransa 2.liginde 80 civari mac oynamak az buz degil diye dusunuyorum.

bu arada, kendisinden 1 yas kucuk *lucas paqueta (lyonlu) 65 m ~ ettigi bir yerde,
fulgini kanimca mevcut ederinden daha fazla bir yerde benim gozlemimde, bunu da bold kanitlamasi adina en basta belirttigim donemec olan 1~2 yil zarfinda gostermesini bekliyorum. dolayisiyla bir ust takim yapmali.<-> *bitiriciligi daha iyi olan bir takima *ozellikle....

bizlik bir durum olsa resimin sekli degisir elbette.daha detaya inmek isterim nacizane.

ps: bizdeki mevcut gol bolgesindeki profillerle oynarsa- yazik olur. misal, saglam,eski donem falcao ile cilgin atardi servis tandansli.
Devre arası Gladbach'a 8e salıyprlardı açıkçası ben gitti sanıyordum.

Şimdi Angers küme düştü, Haziran 2023te oyuncu bedava, ucuza çözülür gibi geliyor bana.

Ben de biraz Gourcuff vibe'ı almıştım. Gourcuff özel bir yetenekti tabi ama pas sorununu çözer bu çocuk

defansif orta saha olarak top rakipteyken çabuk hareket edebilecek, baskı yapacak fizik kapasiteye sahip bir herif gelmeli.

bizde berkan işin bu kısmını yapıyor gibi görünüyor ama rakibi rahatsız edemediği için çabası boşa gidiyor.

Ascacibar 6no ya alternatif olabilir. Herzhadan gitmeyi istiyor dedi ve onlar Kral ve Krychowiak ile ilgileniyormus.

Şimdi Angers küme düştü, Haziran 2023te oyuncu bedava, ucuza çözülür gibi geliyor bana.

Ben de biraz Gourcuff vibe'ı almıştım. Gourcuff özel bir yetenekti tabi ama pas sorununu çözer bu çocuk

Niye kümeye düstüler? Bordeaux gibi maddi sorunlari mi var? Adamlar 14. Olmustu.

Admirim ndombele-toreyra beraber olur mu

Kaan Ayhan transferine karşıyım bence artık gerek yok kendisine. Biz yerli birine teklif geldiyse Taylan satarım, Berkan(6+ bonuslar civarıysa satarım bence değerli bir oyuncu olacak yanındakilerin kalitesi artınca), Emre Kılınç Sivas haberi doğruysa 2 milyon euro isterim aşağı da vermem kendisinin değerli bir rotasyon oyuncusu olduğunu düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt