- 26 Ocak 2021
- 41.614
- 40.933
- 3.078
Muslera11 kursanıza analiz edek
pva Abdülkerim nelsson mert
gueye ndombele
transfer10 (kimse alınmıyor ise morutan)
kerem sörtloth yunus
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muslera11 kursanıza analiz edek
Bilmem degisik biri. Yakinen tanimak isterdim bence bani kaldirilmali.ahmet denizci nasil ustad?
Devre arası Gladbach'a 8e salıyprlardı açıkçası ben gitti sanıyordum.bence de o is yatmistir-da, garip geldi bugune rast gelmesi(twitt).
- angelo fulgini - diger bir deyisle nazarimda *chance creator. begendigim kumasi iyi ve de fundamental yonu kuvvetli bir profil. keske olsa. tahminim *epl yapar veya fransa *tepe den biri, misal marsilya/monaco ozelikle...tam potansiyelini ortaya cikarmasina yonelik onumuzdeki 1 -2 yilin onemli olacagi kanaatindeyim. tipoloji olarak *old scholl goruyorum kendisini pozitif anlamda...< bazi *ikon oyuncularin top surusu ve top kullanimi esintilerini gozlemliyorum kendisinde(ornk; *johan micoud vardi-hatirlarsan , *zidane nin golgesinde kalmisti) .< angelo sentez gibi tipoloji bir nevi.
klasik mevkisi bold sekilde belli olan ~ duz takilan bir tipoloji olmadigindan ; orta saha ve on alan ozelinde asiri *versatile bir oyuncu oldugunu dusunuyorum. hocasi da etinden suyundan yararlaniyor ,.
- ilk ciktigi donem, 17~19 yas arasinda fransa 2.liginde 80 civari mac oynamak az buz degil diye dusunuyorum.
bu arada, kendisinden 1 yas kucuk *lucas paqueta (lyonlu) 65 m ~ ettigi bir yerde,
fulgini kanimca mevcut ederinden daha fazla bir yerde benim gozlemimde, bunu da bold kanitlamasi adina en basta belirttigim donemec olan 1~2 yil zarfinda gostermesini bekliyorum. dolayisiyla bir ust takim yapmali.<-> *bitiriciligi daha iyi olan bir takima *ozellikle....
bizlik bir durum olsa resimin sekli degisir elbette.daha detaya inmek isterim nacizane.
ps: bizdeki mevcut gol bolgesindeki profillerle oynarsa- yazik olur. misal, saglam,eski donem falcao ile cilgin atardi servis tandansli.
Devre arası Gladbach'a 8e salıyprlardı açıkçası ben gitti sanıyordum.
Şimdi Angers küme düştü, Haziran 2023te oyuncu bedava, ucuza çözülür gibi geliyor bana.
Ben de biraz Gourcuff vibe'ı almıştım. Gourcuff özel bir yetenekti tabi ama pas sorununu çözer bu çocuk
Admirim ndombele-toreyra beraber olur muDevre arası Gladbach'a 8e salıyprlardı açıkçası ben gitti sanıyordum.
Şimdi Angers küme düştü, Haziran 2023te oyuncu bedava, ucuza çözülür gibi geliyor bana.
Ben de biraz Gourcuff vibe'ı almıştım. Gourcuff özel bir yetenekti tabi ama pas sorununu çözer bu çocuk
Dede masada dedi, cenk dönğyormuş yarın toplantıda transfer hedefleri netleşecekmişTorreira yazmayin artik Nevzat kapandi o defter dedi. Hayali bile guzeldi tabii. Italyanlar oluculuge devam ederse firsat transferi olabilir Agustos'ta ama bizim o kadar vaktimiz yok.
bu per 90 rakamlari saglikli degil bence. adam 10 dakika oynayip 1 calim attiysa mac basina 9 calim gozukuyor.şimdi baktım da varmış :O keremi bir yerde takımın en iyisi ve 2.4 olarak görmüştüm. bu sitede sadece carvolhoya bakıp attım buraya.
Ekli dosyayı görüntüle 164615
Şimdiden kendimizi hazırlayalım bence,tarihte böyle bir transfer yok çünkümarcao 20m altına giderse çıldırırım
Frankfurt sanmam, roma olabilirO diyoruz zaten de roma frankfurt falan da istiyor
Evet ya geçen senede kaldı aklım, bu sene Bordeaux bir daha şutlandı bunlar kurtuldu doğru.Niye kümeye düstüler? Bordeaux gibi maddi sorunlari mi var? Adamlar 14. Olmustu.
OlmazAdmirim ndombele-toreyra beraber olur mu