- 2 Temmuz 2011
- 138.475
- 59.099
- 5.488
Bu kadar silik bi baslangic beklemiyodum transferde.yabanci basinda da ciddi bi haber yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bir adım ileri gidiyorum - öyle performansa ingiltereden teklife bile aramazlar 25 M EU opsiyonunu kullanıyoruz (adamlara 19 mu 20 M pound yapıyor galiab akfadan hesap yaptım kabaca - para değil adamlara)
RiberyYahu 15 milyonları beğenmeyen kitle var. Hangi oyuncuyu sattın da ileride çok iyi topçu oldu? 4 e almışsın 15 e satıyorsun işte , ne güzel yatırım.
Dünyada futbolcu kıtlığı yok arkadaslar.
M2101K9G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fernando iyi oyuncu bence hani Carvalho için konuşulan yıllık ücretleri görünce çokta olumsuz değilim Fernando'ya şahsen. Sanson içinde bu sakatlık mevzusu kötüymüş hemde oyuncu baya düşüşte çok heyecanlandırmadı açıkçası. Berkay as olmasa bile Taylan veya Berkan'dan biraz daha etkili bir alternatif olabilir sanki ama as oyuncu olarak gelirse kötü olur tabi. Açıkçası orta saha için ismi geçen isimler içinde sıralamam şöyle olur ; Gueye-Ndombele-Torreira-Joao Mario-Fernando-Carvalho-Xeka-Berkay-SansonBerkay ozcan fernando olacak 1 hafta sonra
o yüzden az bir şey maliyetine takılmama rağmen boştaki denayeri kap dursun - rotasyonun zengin olur en kötü.Aynen o sekilde bir cikis yapilabilir ama EPL takimlari olucu olmuyor yani sorun yasatmiyor. Sonraki transferden pay dahi eklenebilir, benim tek korkum onun yerine kimin dusunulecegi. Defansimiz ile ovunuyorduk, geriye gidis olur mu diye korkmuyor degilim. Gunun sonunda, Nelsson icin kesinlikle beklenmeli iyi bir rakam gelmedikce.
bu kimFlashscoredan baktim simdi. Arayip tarayip kronigi bulmusuz yine
Ekli dosyayı görüntüle 164792
Gueye ve Sergio Oliveira avusturya kampina yetismeli.Bu kadar silik bi baslangic beklemiyodum transferde.yabanci basinda da ciddi bi haber yok
sansonbu kim
Murhan Sansonbu kim
bu kim
Taylan+oğulcan+Diagne +2 milyona okeyberkay özcan transferine ONAY veriyorum
sanson
müzmin sakat bi ingiliz transfer fiyaskosu ozaman. fransa'daki köyüne dönme ihtimali yüksek.Murhan Sanson
Muslera
Mert Kaan Abdülkerim Pwa
Fernando Bekabeka
Yunus Scarpa Vargas
Bozok