Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kadar silik bi baslangic beklemiyodum transferde.yabanci basinda da ciddi bi haber yok

osurtur
lineup.webp
images%20(15).webp

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

aman uzak dursun o zaman sanson habire sakatmış adam yada yedeğine de sağlam bi transfer yapılsın 4 orta saha lazım

bir adım ileri gidiyorum - öyle performansa ingiltereden teklife bile aramazlar 25 M EU opsiyonunu kullanıyoruz (adamlara 19 mu 20 M pound yapıyor galiab akfadan hesap yaptım kabaca - para değil adamlara)

Aynen o sekilde bir cikis yapilabilir ama EPL takimlari olucu olmuyor yani sorun yasatmiyor. Sonraki transferden pay dahi eklenebilir, benim tek korkum onun yerine kimin dusunulecegi. Defansimiz ile ovunuyorduk, geriye gidis olur mu diye korkmuyor degilim. Gunun sonunda, Nelsson icin kesinlikle beklenmeli iyi bir rakam gelmedikce.

haberler kesildi transferde gerileme donemine girdik gibi gorunuyor.

Berkay ozcan fernando olacak 1 hafta sonra
Fernando iyi oyuncu bence hani Carvalho için konuşulan yıllık ücretleri görünce çokta olumsuz değilim Fernando'ya şahsen. Sanson içinde bu sakatlık mevzusu kötüymüş hemde oyuncu baya düşüşte çok heyecanlandırmadı açıkçası. Berkay as olmasa bile Taylan veya Berkan'dan biraz daha etkili bir alternatif olabilir sanki ama as oyuncu olarak gelirse kötü olur tabi. Açıkçası orta saha için ismi geçen isimler içinde sıralamam şöyle olur ; Gueye-Ndombele-Torreira-Joao Mario-Fernando-Carvalho-Xeka-Berkay-Sanson

Aynen o sekilde bir cikis yapilabilir ama EPL takimlari olucu olmuyor yani sorun yasatmiyor. Sonraki transferden pay dahi eklenebilir, benim tek korkum onun yerine kimin dusunulecegi. Defansimiz ile ovunuyorduk, geriye gidis olur mu diye korkmuyor degilim. Gunun sonunda, Nelsson icin kesinlikle beklenmeli iyi bir rakam gelmedikce.
o yüzden az bir şey maliyetine takılmama rağmen boştaki denayeri kap dursun - rotasyonun zengin olur en kötü.

Denayer - Abdulkerim arkasında artık bir zahmet bir iki gence güvenelim yedek rotasyonunda , götürür bence ya.

ömerin yerinde olsam ben sol bek değilim diye dövme yaptırırdım herif 5/10luk topçuysa solbekte 1/10

E8362A09-2709-44EC-8523-88FAC94C0133.webp

bu paralara geliyorsa biz alalım yav baya iyiydi bu sakatlık problemi yoksa. takımın çehresini de değiştirir egolu bir forvet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt