- 18 Mayıs 2011
- 53.495
- 57.472
- 4.613
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Demeyeyim demeyeyim diyorum olmaz diyorum da harbiden resmi teklif yaptıysak kafamıza göre yapmış olamayız oyuncuyla falan prensipte anlaşmadan resmi teklif yapılmaz dünyanın hiçbir yerinde
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
jknın hocasında iş yok, sıfır tehdit.Bjk Muleka ve Werghorstu bitirdiyse şu an en iyi kadro onlarda diyebiliriz..1 sol bek 1 stoper buldukları an eksik kalmiyor
Talisca bana hiç realist gelmiyordaSolbakken'i ve Talisca'yi bosversinler, gitsinler Vargas'i alsinlar.
Beyinsport simdi paylasmis bunu neden acep
Ahmet bulut mu:Okanla ahmet bulut gayriresmi ortaklar galiba
Abisi ahmet bulutun ekibinde
Oyuncuyu ab cozer
Sg sgdeGS GSDE
Boey ve Omar'ı şutlayıp Kaan Ayhan ve Denayer ile imzalayıp Capone style kullanmaya ne dersin?Sprint atmak disinda hicbir +si yok. Iyi oynuyor dedigimizde de sadece temposunu ovuyorduk. Bu omar ve boey yerine iyi bir bek almazsak basimiz cok agriyacak
Bence gündemimizde bile yok ...Önce İbrahimoviç şimdi Talisca. Dursun Özbek huyundan vazgeçmiyor.
kötü bir fikir. takımın geri kalanının mütüş olması lazımBoey ve Omar'ı şutlayıp Kaan Ayhan ve Denayer ile imzalayıp Capone style kullanmaya ne dersin?
Hayir derim ustat. Orjinal iyi bir sagbek alinmasindan yanayim. Lainer gibiBoey ve Omar'ı şutlayıp Kaan Ayhan ve Denayer ile imzalayıp Capone style kullanmaya ne dersin?
Sahi o gavat ne yapıyor. Kuzenım bununla fotoğraf cektirecekmıs terslemiş sonra kuzenım üzerine yürümüş amcamlar tutmus. Bi insanın jpk ile fotoğraf cektırmesi için gerizekalı olması lazımTostos abimin yeni ibrası talisca demek hg 2015 nöbeti, inş işin sonunda antrenman temposu için jpk gibi bir herifi görmeyiz kucağımızda
talisca gelirse bjkliler ligden cekilir