Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray, Solbakken için 600 bin euroluk bütçe ayırırken, Bodo/Glimt ise 2 milyon euro bonservis talep ediyor. (Spor Arena)

livaja resmen yersiz adem büyük top saklaması dönüşleri dövmeleri falan aynı

Reyting potansiyeli olan bütün isimleri yazıyorlar işte. Şuna benzetiyorum transfer dönemini;

Ekli dosyayı görüntüle 164822
nfhgd.webp

Forumda gaza gelen kitlemizin temisili gibi olmuş :D

geçen Serhan Türk çok acayip bir şey söyledi. Brendforda Halil için bir teklif gelir ve kabul ederlerse biz o teklif - 2 milyon euro verip halili alabiliyormuşuz. Çünkü kiralarken 2 milyon euro ödemişiz ve böyle bir madde koymuşuz çok saçma geldi ama ne bileyim
Öncelik bizde. Alirlar bi teklif mecbur bize söyleyecekler. Biz Kabul edersek öncelik bizde. Hicte sacma degil.

Sakatlık öncesindeki halini düşünüp boeye guvenelim diyecegim de son haftalarda inanılmaz kötüydü hatta defansif olarak Sabri Uğur Uçar falan dahil bu kadar kotu bir sağ bek hatırlamıyorum takımda.. Trezeguet resmen içinden gecti yuruyerek

Solbakken'i ve Talisca'yi bosversinler, gitsinler Vargas'i alsinlar.

Solbakken’i 3 gün daha satmazlarsa beleşe gidecek hangi 2M normal bonservisi o zaten

Sakatlık öncesindeki halini düşünüp boeye guvenelim diyecegim de son haftalarda inanılmaz kötüydü hatta defansif olarak Sabri Uğur Uçar falan dahil bu kadar kotu bir sağ bek hatırlamıyorum takımda.. Trezeguet resmen içinden gecti yuruyerek
Sprint atmak disinda hicbir +si yok. Iyi oynuyor dedigimizde de sadece temposunu ovuyorduk. Bu omar ve boey yerine iyi bir bek almazsak basimiz cok agriyacak

Bjk Muleka ve Werghorstu bitirdiyse şu an en iyi kadro onlarda diyebiliriz..1 sol bek 1 stoper buldukları an eksik kalmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt