- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Galatasaray, Solbakken için 600 bin euroluk bütçe ayırırken, Bodo/Glimt ise 2 milyon euro bonservis talep ediyor. (Spor Arena)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Reyting potansiyeli olan bütün isimleri yazıyorlar işte. Şuna benzetiyorum transfer dönemini;
Ekli dosyayı görüntüle 164822
Muhtemelen Solbakken asgari ucret aliyordur
Öncelik bizde. Alirlar bi teklif mecbur bize söyleyecekler. Biz Kabul edersek öncelik bizde. Hicte sacma degil.geçen Serhan Türk çok acayip bir şey söyledi. Brendforda Halil için bir teklif gelir ve kabul ederlerse biz o teklif - 2 milyon euro verip halili alabiliyormuşuz. Çünkü kiralarken 2 milyon euro ödemişiz ve böyle bir madde koymuşuz çok saçma geldi ama ne bileyim
1 milyon artı az bir başarı bonuslarina biter de bu transferde en zor kısım Norveç milli takım hocası muhtemelen o yüzden olmaz bu iş oyuncularının Türk ligine gitmesine engel oluyorGalatasaray, Solbakken için 600 bin euroluk bütçe ayırırken, Bodo/Glimt ise 2 milyon euro bonservis talep ediyor. (Spor Arena)
Talisca'yı tutarsak fitim, al uzaklaş.Reyting potansiyeli olan bütün isimleri yazıyorlar işte. Şuna benzetiyorum transfer dönemini;
Ekli dosyayı görüntüle 164822
Enes ÜNAL gelmeli
Sprint atmak disinda hicbir +si yok. Iyi oynuyor dedigimizde de sadece temposunu ovuyorduk. Bu omar ve boey yerine iyi bir bek almazsak basimiz cok agriyacakSakatlık öncesindeki halini düşünüp boeye guvenelim diyecegim de son haftalarda inanılmaz kötüydü hatta defansif olarak Sabri Uğur Uçar falan dahil bu kadar kotu bir sağ bek hatırlamıyorum takımda.. Trezeguet resmen içinden gecti yuruyerek
Beyinsport simdi paylasmis bunu neden acep
hayirli olsun ozamanBize geliyor diye algiladim
GS GSDEhayirli olsun ozaman
Onların en büyük eksiği hoca İsmael çok leş bir hoca bir de çok zor bir hoca sistem değişikliği yapmaz 3-4-3 dışında bir sistem oynatmazBjk Muleka ve Werghorstu bitirdiyse şu an en iyi kadro onlarda diyebiliriz..1 sol bek 1 stoper buldukları an eksik kalmiyor
Beyinsport simdi paylasmis bu neden acep