Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben valla bugünkü toplantı sonuna kadar hiç bir habere inanmayacağım..

Elimizde MM Diagne Gomis var - elden çıkmamışlar daha (hadi MM için bonservis ödemesi yapacağız öyle bizim sayılacak tmm ) diğlerleri elden çıkıyor olsa anında haber yapılırdı.

elimizdeki havuzda 3 yabancı forvet dururken hiç bir forvet haberine inanmamak lazım. çok uzun yolu var forvet transferinin (bence)
Katılıyorum ve elde as forvetimiz var zaten . Gidene göre umut ve eren

madem mert müldür kolpa çıktı - daha doğrusu sormuşuzdur maliyetini duyunca çekilmişizdir - bunu 5 gün haber yapmışlardır sonrasından (herkeste menajerini aramış maşallah adam 3 saat telefonla uğraşmış herhalde)

durum böyle netleşinde Sasha Boey kalacak gibi duruyor benim gözümde (adam gibi ortasaha ile belki çıkış yakalar) - gidip Onur'a 3M bayılmaya bence hala gerek yok.

9RNszZj.png

tavuk durum isteyen dme gelsin

Katılıyorum ve elde as forvetimiz var zaten . Gidene göre umut ve eren
Umut bence her şekilde bağlanmalı MM'Nin gideceğin ivarsayıp - yerli sonuçta - Eren Aydında bizim topçu - sadece ligde bile iyi oyunca işlerini yapar o hat. orda sıkıntım benim açıkçası hiç yok .

Dönüp dolaşıp en kritik noktamız Orta Saha'ya odaklanacağız (ki bence bunca ismin haberi yapılırken yönetim burası ile ilgili çalışıyor esas)

her pozisyona haldır haldır isim yazılırken Ortasahaya tek tük haber çıkması bunun bir nevi kanıtı bana göre

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt