- 18 Temmuz 2009
- 82.269
- 240.536
- 5.263
Evet mevzu ne şimdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kazığın alası olurTayyip Talha 2.75-3 m euro civarına Beşiktaşa gidebilir
Evet mevzu ne şimdi
Ben de scarpa istiyorumTalisca'nın olması istemiyorum. Sonu Falcao gibi olmasından korkuyorum. Popüler transferlerin bize hiçbir katkı sağlamadığını zaman bize gösterdi.
Katılıyorum ve elde as forvetimiz var zaten . Gidene göre umut ve erenben valla bugünkü toplantı sonuna kadar hiç bir habere inanmayacağım..
Elimizde MM Diagne Gomis var - elden çıkmamışlar daha (hadi MM için bonservis ödemesi yapacağız öyle bizim sayılacak tmm ) diğlerleri elden çıkıyor olsa anında haber yapılırdı.
elimizdeki havuzda 3 yabancı forvet dururken hiç bir forvet haberine inanmamak lazım. çok uzun yolu var forvet transferinin (bence)
kim diyorMarcao 18m euroya sevillada
PIRANA SPORkim diyor
Umut bence her şekilde bağlanmalı MM'Nin gideceğin ivarsayıp - yerli sonuçta - Eren Aydında bizim topçu - sadece ligde bile iyi oyunca işlerini yapar o hat. orda sıkıntım benim açıkçası hiç yok .Katılıyorum ve elde as forvetimiz var zaten . Gidene göre umut ve eren
Evet mevzu ne şimdi

Orta sahaya 3 eleman lazimken baya mantikli (!)Marcaonun parasiyla taliscayi alicaz galiba