- 30 Aralık 2020
- 8.259
- 5.110
- 673
Bu arada haberlerden bağımsız samiyenhaber tier 2 olmalı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eray kim ?Eraydi o
Oldu aslında City- Haaland, Liverpool- Nunez, Arsenal- G. Jesus, Munih- Mane, Dortmund- Adeyemi daha transfer sezonunun başı birde kamplar falan başlayınca daha da alevlenirBu sezon büyük klüpler pek transfer yapmiyorlar galiba dünyada?Öyle bir durum varmiş gibi.
benim yerime de göm lan malum bir mühlet uzağım o güzel yiyeceklerden.Emrah sabah foruma girdim ana sayfa'da 4 tane Tier 1 haber vardi. Kahvemi yaptim sigarami yaktim ve cok mutlu oldun. bir iki saate bir piza gömecegim
Ctiy'nin Haaland'ı inanılmaz...Oldu aslında City- Haaland, Liverpool- Nunez, Arsenal- G. Jesus, Munih- Mane, Dortmund- Adeyemi daha transfer sezonunun başı birde kamplar falan başlayınca daha da alevlenir
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
üstat tam aksine geçmiş senelere göre daha hızlı başladı.Bu sezon büyük klüpler pek transfer yapmiyorlar galiba dünyada?Öyle bir durum varmiş gibi.
Eray kim ?
Vay be. Şu Vole'deki herif buldu diye sanıyordum ben, aklımda öyle kalmış nedense.Marcaoyu bulan herif tjkliymiş knk. Ismini bilsek tebrik ederiz. Iyi is cikarmis
benim her bonus dahil ve sonaki satış dahil diyeilm 25'i bulursa - ya da öngörürsek gururla yolu açık olsun derim.elini vicdanına koyup kaç gelse içine siner söyle?
Sigara mı yiyorsun habenim yerime de göm lan malum bir mühlet uzağım o güzel yiyeceklerden.
15 üstü her rakam içime siner. tr liginin tavanı buralar zaten ama sevilla 15 çekince insanın 20m istiyesi geliyorelini vicdanına koyup kaç gelse içine siner söyle?
pizza yiyor kemal ben de uzak duruyorum onlardan bir süreSigara mı yiyorsun ha
Cenk ve Vedat gibi adamların Marcao'dan daha pahalıya gitmesi utanç kaynağı15 üstü her rakam içime siner. tr liginin tavanı buralar zaten ama sevilla 15 çekince insanın 20m istiyesi geliyor
O adam zaten. Ben de bizden sanıyordum bjkli olduğunu öğrenince şaşırmıştımVay be. Şu Vole'deki herif buldu diye sanıyordum ben, aklımda öyle kalmış nedense.